...
TRENUTNO18:00 - 00:00Music Mix by Majkić

Lifestyle / Web

"Autor nije prisutan" dostupan na Mixcloudu

01.06.2020.

Sigurno ste u našoj rubrici Nedeljni vodič pročitali najavu za neku od književnih večeri iz ciklusa Autor nije prisutan. Ovaj serijal je sada dostupan i na Mixcloudu.

.

Program Autor nije prisutan se obično održava u Omladinskom centru CK13, ali je zbog trenutne situacije dobio i svoje internet izdanje. Do sada je na kanal postavljeno deset epizoda. U njima možete čuti delove iz pojedinih književnih dela i na taj način se upoznati sa stvaralačnim opusom nekih od najzanimljvijih književnika po izboru autora.

Među deset epizoda su i one posvećne Danilu Kišu, Alesandru Bariku, ali i konkretnim delima poput "Autostoperskog vodiča kroz galaksiju" Daglasa Adamsa ili romana Milenka Bodirogića "Po šumama i gorama".

Možda te još zanima:

.

Nedelja književnosti u Novom Sadu

U narednih sedam dana Novi Sad će ugostiti 20 stranih i oko 70 domaćih pisaca u okviru treće nedelje Kaleidoskopa…

.

Književnost živi na Instagramu

Kulturna stanica Eđšeg i Prerazmišljavanje su tokom aprila počeli sa organizacijom ciklusa književnih večeri na Instagramu pod nazivom "Oko(m) knjige".

.

Književnost je tamo gde su ljudi

Bookvalisti je jedan od poznatijih domaćih Jutjub kanala čija je tema književnost. Manjak sadržaja posvećenih ovim temama Miloš Živković i…

.

Književnost u seriji "Saut Park"

Predavanje "Književnost i humor u 'Saut Parku'" biće održano u utorak, 22. maja, u 18:30 h u Američkom kutku.

.

Predavanje o ženama u književnosti

Predavanje posvećeno ženama u književnosti biće održano u utorak 27. marta u Američkom kutku. Moderator predavanja je Sofija Viđikant, profesor…

.

Književnost živi na Instagramu

Kulturna stanica Eđšeg i Prerazmišljavanje su tokom aprila počeli sa organizacijom ciklusa književnih večeri na Instagramu pod nazivom "Oko(m) knjige".

  • 00:00 Music Mix by Majkić
  • 05:00 Music Mix by Majkić
  • 11:00 Leto na O radiju

Anketa

Šta vam najviše nedostaje u "novoj normalnosti"?

Oradio logo