...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music mix by Anja

Lifestyle / Video igre

WWE 2K22: Red zabave, red rvanja

25.02.2023.

WWE je nešto uz šta smo svi odrasli i iako se ne može reći da se radi o najkvalitetnijem televizijskom programu u univerzumu, sigurno se radi o jednom od najzabavnijih. Za ekran nas je prikovane držala savršena kombinacija drame i tuča, što je novim WWE igrama konačno verno preneto i u svet video igara.

.

Kao jedan od najkomercijalnih proizvoda američke televizijske industrije, prirodno je da emisije prate i kvalitetne video igre. Iz gomile razloga to do pre nekoliko godina nije bio slučaj. Serijal je imao svoje zlatno doba početkom 21. veka, kada se pojavila gomila odličnih igara za PlayStation 2 kao što su "WWE Smackdown! Here Comes The Pain" i "Smackdown Vs. Raw 2006".

Usledile su godine kada je serijal tražio sebe, pa je posle jedne dobre video igre, sledilo nekoliko loših naslova i tako u krug. Nakon što smo dobili WWE 2K19 koji je konačno imao sve što su fanovi američkog rvanja želeli, zabavan gejmplej i gomilu legendarnih rvača, dobili smo WWE 2K20 koji je bio sušta suprotnost tome. Glavni razlog je promena developera, jer je WWE 2K19 razvijala kompanija Yukes, a onda je tu ulogu preuzeo Visual Concepts. Pad u kvalitetu između te dve igre je bio toliki da su mnogi igrači mislili da serijalu više nema spasa.

Ipak, posle nekoliko godina pauze svetlost dana je ugledao WWE 2K22. Developeri kao da su se vratili par koraka u nazad, ali u dobrom smeru. Izbacili su prilično dosadni karijerni mod iz prethodnog naslova i fokusirali se na ono što svi vole- besmislene tuče. Zato su vam odmah dostupne sve moguće opcije borbe, od zatvorenog ringa, preko tuča u magacinima do klasičnih mečeva, ukoliko nešto tako uopšte postoji u svetu američkog rvanja.

Čuvena taktika nasumičnog pritiskanja komanda na džojstiku vas i u ovoj igri može dovesti do pobede, ali će to biti dosta teže nego u, na primer, Tekkenu. Ovde morate da obratite pažnju na to koliko snage imate jer od toga zavisi silina udaraca. Ukoliko od udaraca nemate velike koristi, možete iskoristiti neku stolicu, metalne stepenice ili štap koji se, baš slučajno, nalaze tu u okolini ringa. To smo sve već gledali i na televiziji, ali verujete da je uvek zabavno.

Većina igrača ove i slične naslove ipak igra samo iz puke zabave i nema vremena da se bavi razvojem karijere rvača. Pored aktuelnih zvezda, tu su i one koje su bile u ringu i tokom dvehiljaditih kada je ovaj sport bio na vrhuncu popularnosti kod nas, poput Džona Sine, što će one "nostalgične" odmah prikovati za igru. Ovo je naslov kome definitivno treba da poklonite pažnju makar dok se ne pojavi WWE 2K23, koji će biti dosta sličan prethodniku. Valjda su sada konačno pronašli "magičnu formulu" koju ne treba menjati.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Antstream donosi strimovanje igara na iPhone

Antstream Arcade, servis za strimovanje retro video igara, biće uskoro dostupan na iPhone uređajima.

.

Fantazi lige: Igra ili nešto više?

Kada neko kaže da prati sport, verovatno su prva asocijacija na to prenosi utakmica i praćenje sportskih vesti, no danas…

.

Da li je moguće voditi tematski park sa dinosaurusima?

Simulatori su za izdavače video igara mač sa dve oštrice - ili su užasno dosadsni ili postanu veliki fenomen sa…

.

Vorner Bros snima film "Minecraft"

Vorner Bros radi na filmu o popularnoj igrici "Minecraft". Glavnu ulogu u filmu će igrati Džejson Momoa dok je Met…

.

Descenders: Drugačija doza adrenalina

Kada pričamo o trkačkim video igrama prva asocijacija su automobili, što je i normalno. Danas ćemo ipak probati nešto drugačije…

.

Ako vam nekada dosadi Counter Strike, tu je Valorant!

Pred nama je jedan produženi vikend koji kao da je stvoren za video igre. Vreme kao da je stvoreno da…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

Na koji način koristiš ChatGPT?

Oradio logo