...
TRENUTNO16:00 - 22:00Music mix by Anja

Kultura / Film

Vorner Bros snima film "Minecraft"

30.05.2023.

Vorner Bros radi na filmu o popularnoj igrici "Minecraft". Glavnu ulogu u filmu će igrati Džejson Momoa dok je Met Beri trenutno u pregovorima za ulogu čiji detalji nisu poznati, piše MovieWeb.

.

Foto: Screenshot / Minecraft

Film "Minecraft" je najavljen još 2015. godine i prvobitno je trebalo da ga režira Rob Makelheni, tvorac serije "It's Always Sunny in Philadelphia", ali je njegov projekat u međuvremenu propao.

"Minecraft" je zatim preuzeo reditelj Džared Hes, a u aprilu prošle godine je potvrđeno da će glavnu ulogu igrati Džejson Momoa, zvezda filmova "Aquaman" i "Dune".

Met Beri je najpoznatiji po ulozi vampira Lasla u humorističkoj seriji "What We Do in the Shadows". Poslednji projekat na kojem je radio je animirani biografski film "The Inventor", o životu Leonarda da Vinčija, u kojem je glumio uz Stivena Fraja, Marion Kotijar i Dejzi Ridli.

"Minecraft" je sendboks videoigra koju je napravio studio "Mojang". Igra je izašla 2011. godine i bila je trenutni hit. Više od decenije kasnije i dalje je jedna od najpopularnijih igrica na tržištu, koju igraju milioni ljudi. Do sada je zaradila više od tri milijarde dolara, što je čini najprodavanijom videoigrom svih vremena.Prema najnovijim podacima, film "Minecraft" trebalo bi da bude objavljen 5. aprila 2025. godine.

(Index)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Fantazi lige: Igra ili nešto više?

Kada neko kaže da prati sport, verovatno su prva asocijacija na to prenosi utakmica i praćenje sportskih vesti, no danas…

.

Da li je moguće voditi tematski park sa dinosaurusima?

Simulatori su za izdavače video igara mač sa dve oštrice - ili su užasno dosadsni ili postanu veliki fenomen sa…

.

Descenders: Drugačija doza adrenalina

Kada pričamo o trkačkim video igrama prva asocijacija su automobili, što je i normalno. Danas ćemo ipak probati nešto drugačije…

.

Ako vam nekada dosadi Counter Strike, tu je Valorant!

Pred nama je jedan produženi vikend koji kao da je stvoren za video igre. Vreme kao da je stvoreno da…

.

Into the Breach: Robotska šahovska borba

Konačno je stiglo lepo vreme, što je idealan trenutak da se sa velikih ekrana i konzola prebacimo na mobilne telefone…

.

Minecraft - najprodavanija igra u istoriji

Industrija video igara je tokom protekle decenije zabeležila nove rekorde u prodaji, a jedna igra se posebno ističe kada je…

  • 14:00 Eko linija
  • 15:00 Vaš DJ sat
  • 16:00 Music mix by Anja
  • 22:00 DiskOradio

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo