...
TRENUTNO22:00 - 00:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Video igre

Sifu: Kung fu osveta

07.05.2022.

Nema tog ljubitelja video igara koji ne voli dobru tučnjavu na ekranima. A još kada ta tučnjava dobije neki smisao, kao u naslovu "Sifu", sreći igrača prosto nema kraja.

.

Sifu je u osnovi klasična simulacija tuče, sa malim ali veoma bitnim razlikama. Igra je smeštena u današnju Kinu, a vi ste sin jednog majstora borilačkih veština čiji je cilj da osveti smrt svoga oca. Tu stvari postaju zanimljive - ukoliko poginete tokom borbi, bićete oživljeni putem magičnog talismana.

Sa svakim oživljavanjem postajete sve stariji i stariji, ali dobijate i pristup novim potezima i jačim napadima. To, pak, znači da ćete svaki put imati manje snage. Ako postanete previše stari, morate restartovati nivo na kome se nalazite i krenuti iz početka.

Igrači imaju više od 150 jedinstvenih kung fu poteza, samo treba da nauče kako da dođu do njih. Uz veliki broj njihovih kombinacija, sigurno je da vam borbe neće biti dosadnjikave.

Igra je prepuna referenci na kung fu filmove i kulturu, koje ima brojne poklonike i kod nas. Ambijentu dodatno doprinosi i mandarinski jezik, kojim govore svi glavni junaci u igri. Tu nije bilo kompromisa i engleski jednostavno nije imao šta da traži.

Da su programeri iz firme Sloclap pogodili žicu igrača, pokazuje činjenica da je tokom prvih mesec dana od izbacivanja igre prodato više od milion kopija. Ako se uzme u obzir da je naslov trenutno dostupan na PlayStationu i Windows računarima, nije malo.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Nova Evil Dead igra: Flešbek na horore osamdsedetih

Do kraja godine bi trebalo da se na striming platformi HBO Max pojavi "Evil Dead Rise", novi naslov u ovom…

.

EA Sports napušta FIFA brend

FIFA 23 će biti poslednji naslov u popularnom serijalu fudbalskih igara. Posle tri decenije, partnerstvo između EA Sportsa i svetske…

.

Nintendo Switch Sports: Rekreacija na ekranu

Wii Sports je krajem prve decenije 21. veka postao neverovatan hit, koji je zaludeo igrače širom sveta. Sada je pred…

.

Kako nova igra može da izgleda kao da je stara dve decenije?

Naslov "No More Heroes 3" do sada je bio dostupan samo na Nintendo platformi, što bi trebalo da se promeni…

.

eFootball dobija preko potrebne ispravke

Konamijeva igra, koja je spiritualni naslednik PES-a, sledeće nedelje dobija update koji bi trebalo da reši mnoge problemi sa kojima…

.

Kako pametno odabrati polovan auto

Automobil nije neophodan za život, ali ga znatno olakšava. Nema brige o redu vožnje autobusa, nema plaćanja skupih vožnji taksijem.…

  • 20:00 Škripa
  • 21:00 Izbor iz programa RTV
  • 22:00 Music Mix by Bea

Anketa

Da li ste vratili život na podešavanja pre korone?

Oradio logo