...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music mix by Anja

Lifestyle / Video igre

Sifu: Kung fu osveta

07.05.2022.

Nema tog ljubitelja video igara koji ne voli dobru tučnjavu na ekranima. A još kada ta tučnjava dobije neki smisao, kao u naslovu "Sifu", sreći igrača prosto nema kraja.

.

Sifu je u osnovi klasična simulacija tuče, sa malim ali veoma bitnim razlikama. Igra je smeštena u današnju Kinu, a vi ste sin jednog majstora borilačkih veština čiji je cilj da osveti smrt svoga oca. Tu stvari postaju zanimljive - ukoliko poginete tokom borbi, bićete oživljeni putem magičnog talismana.

Sa svakim oživljavanjem postajete sve stariji i stariji, ali dobijate i pristup novim potezima i jačim napadima. To, pak, znači da ćete svaki put imati manje snage. Ako postanete previše stari, morate restartovati nivo na kome se nalazite i krenuti iz početka.

Igrači imaju više od 150 jedinstvenih kung fu poteza, samo treba da nauče kako da dođu do njih. Uz veliki broj njihovih kombinacija, sigurno je da vam borbe neće biti dosadnjikave.

Igra je prepuna referenci na kung fu filmove i kulturu, koje ima brojne poklonike i kod nas. Ambijentu dodatno doprinosi i mandarinski jezik, kojim govore svi glavni junaci u igri. Tu nije bilo kompromisa i engleski jednostavno nije imao šta da traži.

Da su programeri iz firme Sloclap pogodili žicu igrača, pokazuje činjenica da je tokom prvih mesec dana od izbacivanja igre prodato više od milion kopija. Ako se uzme u obzir da je naslov trenutno dostupan na PlayStationu i Windows računarima, nije malo.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Vorner Bros snima film "Minecraft"

Vorner Bros radi na filmu o popularnoj igrici "Minecraft". Glavnu ulogu u filmu će igrati Džejson Momoa dok je Met…

.

Descenders: Drugačija doza adrenalina

Kada pričamo o trkačkim video igrama prva asocijacija su automobili, što je i normalno. Danas ćemo ipak probati nešto drugačije…

.

Ako vam nekada dosadi Counter Strike, tu je Valorant!

Pred nama je jedan produženi vikend koji kao da je stvoren za video igre. Vreme kao da je stvoreno da…

.

Into the Breach: Robotska šahovska borba

Konačno je stiglo lepo vreme, što je idealan trenutak da se sa velikih ekrana i konzola prebacimo na mobilne telefone…

.

Mordhau: Srednjovekovna akcija

Epic Games je odlučio da nas počasti jednom akcionom poslasticom. U pitanju je naslov "Mordhau" puno krvavih borbi u blatu…

.

"Super Mario" oborio rekord u zaradi za adaptacije video igara

Animirani film "The Super Mario Bros" zaradio je za prvih pet dana projekcija u severnoameričkim bioskopima 204,6 miliona dolara, objavili…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Y2K

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo