...
TRENUTNO22:00 - 00:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Video igre

Bitka za Koralovo: Loše upakovana nostalgija

23.04.2022.

Ovog meseca Playstation Plus je rešio da pretplatnike obraduje igrom "SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom" baziranom na čuvenom crtanom filmu uz koji smo odrasli, a koji mnogi i dan danas vole da pogledaju u nekoj od bezbroj repriza na televizijama.

.

Foto: Promo

Sunđer Bob i ostatak njegove družine, Patrik i Sendi, u igri imaju zadatak da poraze zle robote koje kontorliše glavni "zločinački um" Koralova Plankont. Možete da birate između ta tri lika, od kojih svaki ima posebne moći. Tokom prelaska nivoa, potrebno je da sakupljate razne predemete kao što su spatule ili čarape koji vam pomažu u rešavanju zadataka.

Ono što ćete prvo osetiti kada pokrenete igru je neverovatan napad nostalgije. Sve vam je već poznato - i  lokacije i imena, i termini koji se pominju. Unreal Engine 4 je kriv što sve ima drugačiji izgled u odnosu na crtani na koji smo navikli, ali ćete vrlo brzo "ući u štos".

Problem ove igre je veliki broj bagova na koje ćete stalno nailaziti. Programeri su jednostavno bili aljkavi i to može prilično da uništi osećaj zabave i nostalgije koji igra pokušava da ponudi.

Ova igra je bazirana na naslovu "SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom" iz 2003. godine i trebalo je da bude njena unapređena verzija. Tako je ostalo samo na papiru i možda je bolje da probate upravo tu stariju verziju. Ako ništa drugo, osećaj nostalgije će biti još izraženiji.

Playstation Plus je remaster ponovo "izbacio na površinu" i iskoristite to ako imate slobodnog mesta na konzoli, ako ne, nećete ništa propustiti.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Online multiplayer igre popularnije, single player neće nestati

Poslednjih nekoliko godina svedoci smo da su online multiplayer video igre postale vodeće u gejming svetu. Naslovi kao što su…

.

Šta nove Playstation Plus opcije donose igračima?

Jedna od najpopularnijih gejmerskih platformi Playstation Plus donosi nam dve nove pretplatne opcije revolucionarnih naziva "extra" i "premium". Šta se…

.

Ghostwire: Tokyo - borba protiv duhova u srcu Japana

Nastavljamo sa horor naslovima, jer takvo je vreme, makar u svetu video igara. Sada na red stiže novi naslov "Ghostwire:…

.

Forspoken: Nova avantura u najavi

Forspoken je zaista primamljiva fantastična avantura koja će, sudeći po najavama, privući pažnju velikog broja igrača kada se konačno pojavi.

.

Hotline Miami: Pucnjava koja zabavlja

Osamdesete, Majami - idealna scenografija za mafijaške obračuje pod vrelim suncem Floride. To je dokazao i legendarni GTA Vice City,…

.

Nova Evil Dead igra: Flešbek na horore osamdsedetih

Do kraja godine bi trebalo da se na striming platformi HBO Max pojavi "Evil Dead Rise", novi naslov u ovom…

  • 20:00 Škripa
  • 21:00 Izbor iz programa RTV
  • 22:00 Music Mix by Bea

Anketa

Da li ste vratili život na podešavanja pre korone?

Oradio logo