...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music mix by Anja

Lifestyle / Video igre

Nintendo Switch Sports: Rekreacija na ekranu

30.04.2022.

Wii Sports je krajem prve decenije 21. veka postao neverovatan hit, koji je zaludeo igrače širom sveta. Sada je pred nama njegov naslednik - Nintendo Switch Sports koji donosi preko potrebne novine.

.

Koncept i način igranja se nije puno promenio. Još uvek sve kontrolišite sopstvenim pokretima, što vam daje osećaj učešća u samoj igri. Možete samo zamisliti koliko je to bilo revolucionarno kada se Wii Sports pojavio 2006. godine. I dan danas je ta činjenica sasvim dovoljna da kažemo da će i nova igra biti "krivac" za sate i sate zabave.

Tu je šest mini-igara i možete da birate između fudbala, badmintona, tenisa, kuglanja, odbojke i mačevanja. Svaka igra ima solo i multuplejer opciju, koju u nekim situacijama može da koristi četiri igrača.

Sportovi variraju od izuzetno brzih, poput badmintona, do iznenađujuće spore odbojke. Fudbal od igrača zahteva da stalno budu uključeni u igru, što će razdrmati sve koji se za njega odluče. Mačevanje deluje neverovatno zanimljivo, tu je različito oružje ali na kraju, sve je na vama.

Pre pokretanja igre, možete da kreirate sopstevne avatare. Možete da birate između više različitih odevnih kombinacija i tu se priča završava. Međutim, ta sitnica će sasvim sigurno biti nebitna kad krenete sa nekom od igara. Tada je, ipak, pobeda najbitnija!

 

M. L.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Kako nova igra može da izgleda kao da je stara dve decenije?

Naslov "No More Heroes 3" do sada je bio dostupan samo na Nintendo platformi, što bi trebalo da se promeni…

.

Nintendo: Nova konzola sigurno stiže u 21. veku

Nintendo je nedavno objavio da će nastaviti da kreira gejming proizvode, pa i nove konzole. Japanska kompanija je u svom finansijskom…

.

Pokemon GO se prilagodio kućnoj izolaciji

Iako je Pokemon GO je za većinu igra čije je vreme prošlo, ipak još uvek postoji aktivna zajednica igrača zavisnih…

.

Super Mario slavi 35. rođendan

Super Mario je izašao pre 35 godina, a Nintendo planira da taj jubilej obeleži novim, ali i remasterizovanim izdanjima popularne…

.

Mario Kart Tour najuspešnija iPhone igra 2019. godine

Uprkos tome što se pojavila u drugoj polovini godine, igra Mario Kart Tour ipak je uspela da postane najviše preuzimana igra za iPhone…

.

Netfliks otvara dva zabavna kompleksa u Americi

Netflix planira da 2025. godine otvori dva "Netflix House" zabavna kompleksa u Dalasu u državi Teksas i mestu King of…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

Na koji način koristiš ChatGPT?

Oradio logo