...
TRENUTNO16:45 - 17:00Prava stvar

Lifestyle / Kuhinja

Piletina na kineski

06.02.2020.

Za danas su vam potrebni samo kineski štapići i prazan stomak.

.

Potrebno: Pileće meso - file (belo meso), mešavina povrća za kinesku klopu, soja sos, so, biber.

Priprema: U dubokom tiganju, na malo ulja i maslaca, prodinstajte pileći file isečen na trake. Čim dobije zlatnu boju, izvadite napolje i na istom ulju propržite povrće, prethodno kratko blanširano.

Nakon pet minuta, vratite meso i sve zajedno pržite još desetak minuta, uz dodavanje soja sosa i začina.

Za ovo jelo pirinač je stvar ukusa. Može, a i ne mora. Prijatno.

Možda te još zanima:

.

Veganska večera: podrška je važna!

Održana je još jedna "Otvorena kuhinja" u Omladinskom centru, CK13. Institucija koja traje skoro kao i sama Crna kuća. To…

.

Google čita recepte

Za mnoge je čitanje onoga što je njihov doktor napisao i dešifrovanje u čitljiv tekst velika muka i gubljenje vremena.…

.

Kidana svinjetina iz rerne

Kako bismo vas nagovorili da vreme i dalje provodite kod kuće, pripremili smo recept koji zahteva mnogo vremena, ali malo…

.

Zapečene tikvice

Potrebno: pet mladih tikvica srednje veličine, 500 grama mešanog mlevenog mesa, 300 grama pirinča (okruglog zrna, lepše je), pola litra soka od paradajza,…

.

Naučite da kuvate na najlakši način

Jedan od najboljih načina kako možemo iskoristi višak slobodnog vremena je posvetiti se čarima kuvanja.

.

Prženice iz rerne

Doručak za ručak, ručak za večeru.

  • 16:00 Popodne na O radiju
  • 16:30 Tehnologija
  • 16:45 Prava stvar
  • 17:00 Dnevna soba
  • 18:00 Popodne na O radiju

Anketa

Na koji način koristiš ChatGPT?

Oradio logo