...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music mix by Anja

Kultura / Film

Nova serija "1923": Surovi život na Divljem zapadu

15.11.2022.

Čuveni glumci čija karijera i dalje traje sa jednakim uspehom kao na njihovom početku, Harison Ford i Helen Miren, zajedno glume u seriji "1923".

.

Foto: Paramount

Serija prati bračni par Daton, zajedno sa njihovom decom, dok vode porodičnu farmu u Montani suočavajući se sa izazovima ranog 20. veka, koji uključuje pandemije, istorijsku sušu, kraj prohibicije i Veliku depresiju.

Paramount je objavio prvi tizer i fotografije iz ove serije. Tizer od 30 sekundi daje uvid u likove koje igraju Harison Ford i Helen Miren, a u njemu se naslućuje haos i život kakav je on u takvim okolnostima.

Harison Ford je izjavio za Vanity Fair da njegov lik nosi najveću odgovornost za porodicu koja mora da se suočava sa veoma teškim situacijama u surovim vremenima.

"Porodica Daton živi po kodeksu ponašanja koji su sami sebi postavili i ona zahteva komplikovano moralno i etičko rasuđivanje. Nije samo život težak. Izazovi sa kojima se suočavaju počevši od načina života, do njihove slobode, čini deo ove velike priče", objasnio je Ford.

(24sedam)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

"BoJack Horseman" najbolja animirana serija

Sajt Indiewire odabrao je 70 najboljih animiranih serija svih vremena. Na listi su se našli žanrovski raznovrsni naslovi, a na…

.

BAFTA nagrade: "This Is Going To Hurt" i "The Responder" vode po broju nominacija

Serije "This Is Going To Hurt" i "The Responder" sa po šest kategorija vode u danas saopštenim nominacijama za britanske…

.

Deo epizode "Saut Parka" napisala veštačka inteligencija

Kreatori animirane serije "South Park" poverili su pisanje jednog dela scenarija veštačkoj inteligenciji.

.

Vudi Harelson i Metju Mekonahi ponovo na malim ekranima

Skoro deset godina nakon prve sezone serije "True Detective" Vudi Harelson i Metju Mekonahi opet stižu na male ekrane, ali…

.

The Mandalorian: Četvrta sezona se već sprema...

Treća sezona jedne od najuspešnijih serija iz franšize "Ratovi zvezda" - "The Mandalorian" počela je sa prikazivanjem 1. marta na…

.

Najavljen spektakularni kraj prve sezone serije "The Last of Us"

Nakon više od dva meseca Elinog i Džoelovog putovanja u apokaliptičnoj seriji "The Last of Us", putovanje se bliži kraju.

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo