...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music Mix by Bea

Kultura / Film

Nova serija "1923": Surovi život na Divljem zapadu

15.11.2022.

Čuveni glumci čija karijera i dalje traje sa jednakim uspehom kao na njihovom početku, Harison Ford i Helen Miren, zajedno glume u seriji "1923".

.

Foto: Paramount

Serija prati bračni par Daton, zajedno sa njihovom decom, dok vode porodičnu farmu u Montani suočavajući se sa izazovima ranog 20. veka, koji uključuje pandemije, istorijsku sušu, kraj prohibicije i Veliku depresiju.

Paramount je objavio prvi tizer i fotografije iz ove serije. Tizer od 30 sekundi daje uvid u likove koje igraju Harison Ford i Helen Miren, a u njemu se naslućuje haos i život kakav je on u takvim okolnostima.

Harison Ford je izjavio za Vanity Fair da njegov lik nosi najveću odgovornost za porodicu koja mora da se suočava sa veoma teškim situacijama u surovim vremenima.

"Porodica Daton živi po kodeksu ponašanja koji su sami sebi postavili i ona zahteva komplikovano moralno i etičko rasuđivanje. Nije samo život težak. Izazovi sa kojima se suočavaju počevši od načina života, do njihove slobode, čini deo ove velike priče", objasnio je Ford.

(24sedam)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Za televiziju najviše vezana starija publika

Televizije se sa jedne strane hvale gledanošću, sa druge strane su ljudi koji kukaju kako nemaju šta da gledaju, a…

.

Koje filmove i serije je zaustavio štrajk glumaca i pisaca?

Brojne filmske i televizijske produkcije, poput Marvelovog rimejka "Blade" i Netfliksove serije "Stranger Things", već su obustavljene zbog štrajka scenarista,…

.

"Succession" ima najviše nominacija za Emi

Američka Akademija televizijske umetnosti i nauka objavila je nominacije za 75. dodelu Emi nagrada, a najviše nominacija, 27, ima serija…

.

Šta sve znamo o drugoj sezoni "Squid Game"?

"Squid Game", najpopularnija serija u istoriji Netfliksa, uskoro će dobiti svoj nastavak, a njeni tvorci konačno su objavili imena svih…

.

"Stranger Things" više nije na tronu, "Sreda" najgledanija

"Sreda" je pretekla četvrtu sezonu serije "Stranger Things" koja je bila najgledanija Netfliksova serija na engleskom jeziku.

.

Nova serija "Idol" razočarala publiku

Nedavno su se pojavile informacije da se raspravlja da li će kontroverzna HBO-ova serija "Idol" doživeti drugu sezonu.

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo