...
TRENUTNO10:20 - 10:30Pre podne na O radiju

Kultura / Film

Nova serija "1923": Surovi život na Divljem zapadu

15.11.2022.

Čuveni glumci čija karijera i dalje traje sa jednakim uspehom kao na njihovom početku, Harison Ford i Helen Miren, zajedno glume u seriji "1923".

.

Foto: Paramount

Serija prati bračni par Daton, zajedno sa njihovom decom, dok vode porodičnu farmu u Montani suočavajući se sa izazovima ranog 20. veka, koji uključuje pandemije, istorijsku sušu, kraj prohibicije i Veliku depresiju.

Paramount je objavio prvi tizer i fotografije iz ove serije. Tizer od 30 sekundi daje uvid u likove koje igraju Harison Ford i Helen Miren, a u njemu se naslućuje haos i život kakav je on u takvim okolnostima.

Harison Ford je izjavio za Vanity Fair da njegov lik nosi najveću odgovornost za porodicu koja mora da se suočava sa veoma teškim situacijama u surovim vremenima.

"Porodica Daton živi po kodeksu ponašanja koji su sami sebi postavili i ona zahteva komplikovano moralno i etičko rasuđivanje. Nije samo život težak. Izazovi sa kojima se suočavaju počevši od načina života, do njihove slobode, čini deo ove velike priče", objasnio je Ford.

(24sedam)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Kaleidoscope: Prva nelinearna serija

Netfliksova serija "Kaleidoscope" donosi novo iskustvo gledanja, jer će njene epizode moći da se gledaju bilo kojim redosledom.

.

Peta sezona "Stranger Things": Savršen završetak priče

Glumac Dejvid Harbor veruje da će poslednja, peta sezona serije "Stranger Things", imati savršen završetak, odnosno da će biti "pun…

.

Konačno stigla peta sezona Krune!

Peta sezona "Krune", globalno popularne serije o britanskoj monarhiji, u sredu je objavljena na Netfliksu koji je, pod teretom burnih…

.

Zašto su Simpsonovi žuti?

"Simpsonovi" su jedna od najuspešnijih američkih animiranih serija, koja se prikazuje na televiziji više od 30 godina. Većina ljudi zna…

.

Neće biti nastavka Westworlda

Nekoliko meseci nakon emitovanja četvrte sezone serije "Westworld", HBO je objavio da se peta sezona ove popularne naučno-fantastične drame ipak…

.

"1899": Sporogoreća misterija na okeanu

"Dark“ je serija koja nam je vratila poverenje u filmsku misteriju i pokazala da i dalje imamo dovoljno strpljenja i…

  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana
  • 10:20 Pre podne na O radiju
  • 10:30 Tehnologija
  • 10:45 Prava stvar

Anketa

Kako te rade praznici ?

Oradio logo