...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music mix by Anja

Društvo

Više od 700 ponuđenih pozicija na regionalnom online sajmu poslova

13.10.2022.

U periodu od 17. do 21. oktobra biće održan najveći online regionalni sajam poslova u organizaciji pet sajtova za zapošljavanje - poslovi.infostud.com iz Srbije, mojposao.net iz Hrvatske, mojposao.ba iz Bosne i Hercegovine, vrabotuvanje.mk iz Makedonije i deloglasnik.si iz Slovenije.

.

Na zvaničnom sajtu sajma mladi mogu da istraže više od 700 ponuđenih poslova. Poslovi su podeljeni na pet sektora, koji obuhvataju trgovinu, proizvodnju, usluge, IT i startuj. Mladima je omogućeno da se obrate poslodavcima putem četa i saznaju sve što ih zanima.

Pored poslova, mladi će imati priliku da saznaju kako da napišu dobar CV, kako da dođu do željenog posla, kao i čuju savete profesionalaca o tome kako razviti karijeru u IT sektoru.

One koji su u potrazi za poslom očekuje i igra "Lov na blago". Nagrade uključuju dizajnirane CV-jeve, Poslovi Infostud poklon pakete i XIAOMI Redmi Note 11 Pro mobilni telefon.

Pravila i uslove igre možete pročitati ovde.

D. Predin

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Pronađi posao ili praksu online

U okviru Francuske nedelje, Francusko-srpska privredna komora organizuje sedmi Onlajn sajam zapošljavanja u periodu od 17. do 23. novembra.

.

Hotel Job Fair u Beogradu

Internacionalni sajam zapošljavanja koji svoje mesto pronalazi širom sveta, 28. januara će biti održan  prvi put i u Beogradu. 

.

Četvrti sajam zapošljavanja na FTN-u

Ovogodišnji ESTIEM Sajam zapošljavanja biće održan 6. novembra u holu Fakulteta tehničkih nauka.

.

Posao i prakse za mlade informatičare, ekonomiste i turizmologe

Sajam zapošljavanja i stručnog usavršavanja za studente biće održan u sredu 23. maja u holu Visoke poslovne škole strukovnih studija, u periodu od 12 do 14 časova. 

.

IT sajam zapošljavanja u Novom Sadu 20. i 21. aprila

IT sajam zapošljavanja i svetski poznati predavači u IT industriji okupiće novosadsku IT scenu 20. i 21. aprila u Master…

.

Finansiranje projekata kulturnog aktivizma

Regionalna kancelarija za saradnju mladih (RYCO) poziva pojedince i organizacije da se prijave na Drugi javni poziv i daju svoj…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo