...
TRENUTNO20:00 - 21:00RetroTips

Društvo

Hotel Job Fair u Beogradu

18.01.2022.

Internacionalni sajam zapošljavanja koji svoje mesto pronalazi širom sveta, 28. januara će biti održan  prvi put i u Beogradu. 

.

Hotel Job Fair je sajam poslova za sve kandidate iz oblasti hotelijerstva koji su zainteresovani da rade u najvećim i najprestižnijim hotelima u zemlji i regionu. Zamišljen je kao interaktivno iskustvo koje kao svoj primarni cilj ima olakšavanje puta do željenog posla, ali i povezivanje sa hotelima koji će na ovaj način imati priliku da odaberu motivisan i iskusan kadar. 

Na sajmu su svoje prisustvo potvrdili najbolji hoteli iz regiona kao što su: Valamar (Hrvatska), Hilton (Srbija), One&Only (Crna Gora), Falkensteiner (Hrvatska), Amadria Park (Hrvatska), kao i ultra luksuzni hotel Maslina sa Hvara. Koliko je sajam ozbiljan i tražen, dokazuje i činjenica da će se na Hotel Job Fairu predstaviti i Waldorf Astoria i Hilton iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Svi registrovani posetioci će imati priliku da posete štandove više od 30 najvećih i najpriznatijih hotela, da čuju priče najmoćnijih ljudi u industriji u okviru posebnog sajamskog foruma uživo, da prilože svoj CV i na taj način ostvare šansu sa potencijalno zaposlenje.

Svi zainteresovani posetioci mogu se prijaviti ovde. 


 


Tagovi

Možda te još zanima:

.

Pronađi posao ili praksu online

U okviru Francuske nedelje, Francusko-srpska privredna komora organizuje sedmi Onlajn sajam zapošljavanja u periodu od 17. do 23. novembra.

.

Više od 700 ponuđenih pozicija na regionalnom online sajmu poslova

U periodu od 17. do 21. oktobra biće održan najveći online regionalni sajam poslova u organizaciji pet sajtova za zapošljavanje…

.

Četvrti sajam zapošljavanja na FTN-u

Ovogodišnji ESTIEM Sajam zapošljavanja biće održan 6. novembra u holu Fakulteta tehničkih nauka.

.

Posao i prakse za mlade informatičare, ekonomiste i turizmologe

Sajam zapošljavanja i stručnog usavršavanja za studente biće održan u sredu 23. maja u holu Visoke poslovne škole strukovnih studija, u periodu od 12 do 14 časova. 

.

IT sajam zapošljavanja u Novom Sadu 20. i 21. aprila

IT sajam zapošljavanja i svetski poznati predavači u IT industriji okupiće novosadsku IT scenu 20. i 21. aprila u Master…

.

MEKST u Novom Sadu

Međunarodna konferencija iz oblasti turizma, hotelijerstva i marketinga biće održana 2. decembra u Novom Sadu u Kongresnom centru Master. Jubilarna…

  • 19:30 Pesma dana
  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 RetroTips
  • 21:00 Music Mix by Bea

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo