...
TRENUTNO05:00 - 11:00Music Mix by Bea

Društvo

Beogradski međunarodni model Ujedinjenih nacija

01.04.2022.

Udruženje za Ujedinjene nacije Srbije priprema 18. međunarodnu omladinsku konferenciju "Beogradski međunarodni model Ujedinjenih nacija - BIMUN 2022", koja će biti održana u Beogradu od 11. do 15. maja 2022. godine.

.

Nakon 18 uspešno organizovanih međunarodnih konferencija (2004-2021), BIMUN ima veliki ugled među uspešnim studentima i kod značajnih institucija i međunarodnih organizacija. BIMUN je postao jedna od najprestižnijih konferencija Modela UN u Evropi i okuplja ambiciozne studente i srednjoškolce iz celog sveta.

BIMUN mladim delegatima pruža mogućnost da u praksi bolje upoznaju aktuelna međunarodna pitanja i načine njihovog rešavanja u okviru UN, da primenjuju osnovna diplomatska načela i doprinosi razvijanju njihovih ličnih veština (javnog nastupa, pregovaranja, vođenja debate i postizanja kompromisa). Studenti i srednjoškolci preuzimaju uloge diplomata UN, predstavljaju različite zemlje i raspravljaju o aktuelnim svetskim temama, u skladu sa procedurom UN. BIMUN 2022 biće prilika za nova iskustva, diplomatske debate i povezivanje mladih lidera iz Srbije i drugih zemalja. Radni jezik BIMUN konferencije je engleski.

Konferencija "Beogradski međunarodni model Ujedinjenih nacija - BIMUN 2022" (11 - 15. maj 2022), biće fokusirana na aspekte teme: "Globalno partnerstvo i solidarnost u izgradnji mira i održive budućnosti".


Do sada je 4.411 uspešnih studenata iz 79 država učestvovalo na osamnaest BIMUN konferencija. Prijavljivanje je do 10. aprila 2022. godine. Broj mesta je ograničen, prijavite se na vreme!

Za više informacija o konferenciji BIMUN 2022 i proceduri prijave za određeni komitet posetite sajt www.bimun-unaserbia.org.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Učestvuj na konferenciji kao delegat UN-a

Udruženje za Ujedinjene nacije Srbije priprema 18. međunarodnu omladinsku konferenciju "Beogradski međunarodni model Ujedinjenih nacija - BIMUN 2021", koja će…

.

Mlade diplomate iz celog sveta u Srbiji

Konferencija Beogradski međunarodni model ujedinjenih nacija (BIMUN), koja ove godine slavi 15. jubilarno održavanje, okupila je tokom vikenda u Novom…

.

Uspeh nije zasnovan na sreći, već na dobro isplaniranom radu

Kobold je jedan od najaktivnijih metal bendova u Srbiji, a čine ga Elio Rigonat (gitara, vokal), Stefan Stanojević (bas gitara) i…

.

Izašao prvi tizer za Nolanov "Openhajmer"

Objavljen je prvi tizer za biografski film "Openhajmer" o glavnom tvorcu atomske bombe, Robertu Openhajmeru.

.

Problem seksualnog uznemiravanja konačno prepoznat na univerzitetima

Tokom protekle nedelje na društvenim mrežama su se pojavile ispovesti studentkinja Arhitektonskog fakulteta iz Beograda, koje su, kako navode, bile…

.

Današnja muzika nema uticaj kao ona pre 40 godina

The Undertones je punk rock bend iz Severne Irske. Postavu su u periodu od 1975. do 1983. godine činili Feargal…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Leto na O radiju
  • 11:10 Pesma dana

Anketa

Da li se plašite novog talasa korone?

Oradio logo