...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music mix by Anja

Društvo / Obrazovanje

Prijave za stručno osposobljavanje CeSID-a

25.03.2022.

Centar za slobodne izbore i demokratiju (CeSID) raspisuje konkurs za realizaciju mere pripravništva za mlade sa visokim obrazovanjem u 2022. godini.

.

Konkurs je namenjen nezaposlenim licima sa završenim fakultetom iz oblasti društveno-humanističkih nauka, sa ciljem sticanja radnog iskustva. Nakon stručnog osposobljavanja, u trajanju od 12 meseci, polagaće se pripravnički ispit.

Da bi mogli da se prijavite na konkurs potrebno je da budete prijavljeni na evidenciji NAcionalne službe za zapošljavanje kao nezaposleno lice, da posedujete  diplomu fakulteta iz oblasti društveno-humanističkih nauka, da niste korisnik stipendije, da znate engleski jezik (nivo B2 i više) i da je vaša prosečna ocena na završenim studijama najmanje 8.

Stručno osposobljavanje omogućiće kandidatu da savlada pripreme predloga projekata za apliciranje kod domaćih i stranih donatora; upravljanje projektnim ciklusom, pripremu izveštaja, kao i administrativne, programske i tehničke poslove u oblasti rojektnog menadžmenta. CeSID posebno ohrabruje prijave pojedinaca koji su zainteresovani za sticanje znanja o izborima i izbornim procedurama.

Po zatvaranju konkursa i razmatranju prispelih prijava, biće napravljen uži izbor kandidata koji će biti pozvani na intervju.

Svi zainteresovani svoj CV mogu poslati do petka, 01. aprila do 17 časova, na adresu cesid@cesid.rs, sa naznakom Prijava za stručno osposobljavanje.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Od ideje do bolje lokalne zajednice

Centralnoevropska inicijativa (CEI) objavila je poziv za konkurs za dodelu nagrade "IMAGINE" namenjene srednjoškolcima uzrasta od 14 do 19 godina.

.

Konkurs za mlade umetnike

Birra Moretti brend i Galerija ŠTAB otvaraju konkurs "Birra Moretti Rising Stars" koji je namenjen mladim vizuelnim umetnicima koji žive…

.

Konkurs: Kako rastu devojčice u Srbiji

Nevladina organizacija Centar E8 organizuje literarni konkurs u okviru projekta Supergrils. Pravo na učešće imaju devojke i mlade žene od…

.

U toku su prijave za Youth Rights Talks

Omladinski program Beogradskog centra za ljudska prava poziva mlade iz Srbije da se prijave za Youth Rights Talks koji će…

.

Prikaži prihvatanje društvene različitosti i osvoji nagradu

Projekat "Mladi" organizuje nagradni konkurs za mlade koji su iz Srbije i imaju između 15 i 30 godina. Cilj je na…

.

Konkurs "Inspiracija - priča u slikama"

Institut za javno zdravlje organizuje nagradni konkurs za foto-priču na temu "Inspiracija - priča u slikama". Konkurs je otvoren za…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Radio Gruvanje

Anketa

Zašto je tebi januar najduži mesec ?

Oradio logo