...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music mix by Anja

Društvo / Obrazovanje

Prijave za stručno osposobljavanje CeSID-a

25.03.2022.

Centar za slobodne izbore i demokratiju (CeSID) raspisuje konkurs za realizaciju mere pripravništva za mlade sa visokim obrazovanjem u 2022. godini.

.

Konkurs je namenjen nezaposlenim licima sa završenim fakultetom iz oblasti društveno-humanističkih nauka, sa ciljem sticanja radnog iskustva. Nakon stručnog osposobljavanja, u trajanju od 12 meseci, polagaće se pripravnički ispit.

Da bi mogli da se prijavite na konkurs potrebno je da budete prijavljeni na evidenciji NAcionalne službe za zapošljavanje kao nezaposleno lice, da posedujete  diplomu fakulteta iz oblasti društveno-humanističkih nauka, da niste korisnik stipendije, da znate engleski jezik (nivo B2 i više) i da je vaša prosečna ocena na završenim studijama najmanje 8.

Stručno osposobljavanje omogućiće kandidatu da savlada pripreme predloga projekata za apliciranje kod domaćih i stranih donatora; upravljanje projektnim ciklusom, pripremu izveštaja, kao i administrativne, programske i tehničke poslove u oblasti rojektnog menadžmenta. CeSID posebno ohrabruje prijave pojedinaca koji su zainteresovani za sticanje znanja o izborima i izbornim procedurama.

Po zatvaranju konkursa i razmatranju prispelih prijava, biće napravljen uži izbor kandidata koji će biti pozvani na intervju.

Svi zainteresovani svoj CV mogu poslati do petka, 01. aprila do 17 časova, na adresu cesid@cesid.rs, sa naznakom Prijava za stručno osposobljavanje.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Konkurs za studentsko Bijenale scenskog dizajna

Bijenale scenskog dizajna poziva studente ili grupe studenata svih nivoa studija iz Srbije i regiona da konkurišu radovima nastalim u…

.

Konkurs za program #Zeleneideje

Trag fondacija je otvorila konkurs programa Foruma za zelene ideje, a namenjen je udruženim građanima koji žele da primenjuju uspešne poslovne…

.

Konkurs za Femiksetu

Femix kolektiv otvorio je konkurs za dvanaesto izdanje kompilacije Femikseta, na koji možete da se prijavite do 21. aprila.   

.

Volonteri prirodi po meri

Mladi istraživači Srbije otvaraju konkurs za nagradu “Volonteri prirodi po meri“. Godišnja nagrada za volontere u zaštiti prirode ima za cilj…

.

Konkurs za najbolje studentske radove

Univerzitet u Beogradu je raspisao Konkurs za najbolji naučno-istraživački i stručni rad studenata u 2023. godini.

.

Konkurs za strip autore

Francuski institut u Srbiji, Grad Pančevo, Agencija KomunikArt i Međunarodni centar za strip i ilustraciju (Angulem, Francuska) pokrenuli su program…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo