...
TRENUTNO10:10 - 10:20Pesma dana

Muzika

Tech N9ne stiže u Zagreb

21.01.2019.

Velikan svetske rep scene Tech N9ne, premijerno dolazi u Zagreb, u Vintage Industrial Bar 28. februara. Sa njim će nastupiti i njegov dugogodišnji saradnik Krizz Kaliko, sa kojim je izbacio nekoliko zajedničkih pesama.

.

Tech N9ne je američki reper i producent, bavi se glumom, a suvlasnik je izdavačke kuće Strange Music. Njegova muzika našla se u brojnim filmovima, televizijskim emisijama i video igrama, a sarađivao je sa velikim imenima iz rep sveta među kojima su Eminem, Kendrick Lamar i Busta Rhymes.

Izbacio je 12 studijskih albuma, a u Zagrebu će osim svojih najvećih hitova predstaviti i aktuelni album "Planet" iz 2018. godine.

Krizz Kaliko karijeru je započeo u drugoj polovini devedesetih godina, a sa reperom Tech N9ne sarađuje još od tada. Do sada je izbacio šest albuma, a najveći hit mu je "Unstable" koji govori o psihičkim problemima, koji su inače česta tema njegovih pesama.

Ovaj njihov nastup biće jedini u regiji, a cena karte iznosi 135 kuna (oko 18 evra) u pretprodaji, dok će na dan koncerta, ukoliko ih uopšte i ostane biti 160 kuna (oko 21e).

Možda te još zanima:

.

Prazna lepinja: Nismo više klinci

Zagrebački bend Prazna lepinja se nedavno vratio na scenu na najbolji mogući način - rasprodali su tri koncerta zaredom u…

.

Šta se za doček sprema u glavnim gradovima regiona?

Sve je spremno za najluđu noć u godini. Opraštamo se od stare 2021. i dočekujemo novu 2022. godinu. Ako planirate…

.

Nema velikih razlika u studentskom životu Novog Sada i Zagreba

Tokom prošle nedelje boravili smo u Zagrebu i razgovarali sa studentima o tome kako izgleda njihova svakodnevica u tom gradu.…

.

Duh Adventa je po celom Zagrebu

Novogodišnji sajmovi u gradovima Zapadne Evrope odavno su postali tradicija. U jakoj konkurenciji, Advent u Zagrebu nekoliko godina nosi titulu…

.

Miki Solus: Sunčanom stranom ulice!

Posle godinu dana Miki Solus se vratio u Novi Sad. Kako nam je i sam rekao, ovog puta nije imao da…

.

Zašto treba ići na koncert: Kortni Barnet

Zagreb 21. maj 2019, Tvornica Kulture 

  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana
  • 10:20 Pre podne na O radiju
  • 10:30 Tehnologija

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo