...
TRENUTNO11:00 - 12:00Dnevna soba

Muzika

Placebo najavljuje 25 pesama i dva bisa u Zagrebu

07.11.2016.

Koncert benda Placebo u zagrebačkoj dvorani "Dražen Petrović" počeće 10. novembra tačno u 20:55, a vrata dvorane otvaraju se u 19:00, saopštila je agencija LAA koja je organizator tog koncerta.

.

Na binu će prvo u 20:00 izaći velški alt rokeri The Joy Formidable. Od otvarajuće "Pure Morning" do završne "Running Up That Hill", Placebo će izvesti ukupno 25 pesama u osnovnom setu i dva bisa, najavljuju organizatori.

U holu dvorane nalaziće se štandovi s ekskluzivnim merchom, specijalno pripremljenim za turneju "A place for us to dream", koji će moći da se kupi isključivo za kune. Neće biti dozvoljeno unošenje opreme za snimanje i live prenos koncerta, što uključuje kamere i fotoaparate kojima se može skinuti objektiv, kao i tablete.

Organizatori navode i da je prodaja ulaznica za zagrebački koncert Placeba odlična i da se očekuje veliki broj fanova iz Slovenije, BiH i Srbije, ali i iz Makedonije, Bugarske i Grčke gde je takođe prodat značajan broj karata za ovaj događaj.

U pretprodaji se još uvek mogu naći ulaznice po ceni od 199 kuna za tribinu (oko 3.230 dinara), odnosno 240 kuna za parter (3.890 dinara). Na dan koncerta cena ulaznice za tribinu biće 220, a za parter 260 kuna.

Ulaznice se mogu nabaviti na prodajnim mestima Eventima, a na dan koncerta i na blagajni dvorane "Dražen Petrović".

P. N.

Možda te još zanima:

.

Rasprodat, s razlogom!

Drugo veče kragujevačkog Aresenal festa proteklo je u znaku dobre rok muzike, a zvezde večeri su bez dileme bili momci…

.

Placebo u Zagrebu 10. novembra

Engleski bend Placebo nastupiće 10. novembra u zagrebačkoj dvorani "Dražen Petrović" u sklopu turneje kojom obeležavaju 20 godina postojanja.

.

Placebo u Zagrebu, sviraće i komercijalne stvari

Sastav Placebo u oktobru kreće na svetsku turneju kojom proslavlja dvadeset godina od objavljivanja debi albuma "Placebo". Na žalost, na…

.

Prazna lepinja: Nismo više klinci

Zagrebački bend Prazna lepinja se nedavno vratio na scenu na najbolji mogući način - rasprodali su tri koncerta zaredom u…

.

Šta se za doček sprema u glavnim gradovima regiona?

Sve je spremno za najluđu noć u godini. Opraštamo se od stare 2021. i dočekujemo novu 2022. godinu. Ako planirate…

.

Duh Adventa je po celom Zagrebu

Novogodišnji sajmovi u gradovima Zapadne Evrope odavno su postali tradicija. U jakoj konkurenciji, Advent u Zagrebu nekoliko godina nosi titulu…

  • 10:30 Tehnologija
  • 10:45 Prava stvar
  • 11:00 Dnevna soba
  • 12:00 Pre podne na O radiju
  • 12:30 Album nedelje

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo