...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music mix by Anja

Muzika

Peter Bjorn & John singlom najavljuju novi LP

14.03.2016.

Nakon pet godina pauze švedski indie pop rock bend Peter Bjorn and John vratio se na scenu novim singlom "What you talking about". 

.

Momci novom pesmom najavljuju sedmi studijski album koji će nositi naziv "Breakin' Point" i trebalo bi da se pojavi 10. juna ove godine.

Peter Morén, Björn Yttling i John Eriksson su po prvi put tražili pomoć spoljnih saradnika za potrebe snimanja, tako da će na albumu gostovati producenti poput Paula Epwortha, Grega Kurstina, Patricka Bergera, Emila Haynea i drugih.

"Mi se bolje ponašamo kada imamo ljude na večeri, koji nisu naša porodica", našalio se Björn u saopštenju o odluci benda da rade sa spoljnim saradnicima.

"Nije da smo do sada sarađivali sa bilo kim. Mi zaista poštujemo ono što ovi momci rade. Želeli smo da stvorimo pop muziku koja je danas relevantna, a ne u našem svetu mašte za koju smo mislili da je relevantna. Naučili smo kako da se ne zadržavamo na istoj stvari, već da moramo da postignemo cilj. To je bilo malo zastrašujuće u početku", kaže on. 

Peter Bjorn and John su i dalje napoznatiji po svom trećem albumu iz 2006. pod nazivom "Writer's Block", sa kojeg dolaze hitovi "Young Folks" i "Let's Call It Off

Poslušajte kako zvuči nova pesma "What you talking about"

Beata Kovač

Možda te još zanima:

.

"Lament" - novi singl benda Eleven

Šabački sastav Eleven objavio je svoj četvrti singl "Lament" sa predstojećeg albuma "Reči koje nešto znače" za izdavačku kuću Lampshade Media.

.

Rođendanska žurka KKN u Fabrici

Bend Kanda, Kodža i Nebojša slavi 25. rođendan  u subotu, 19. novembra u Studentskom kulturnom centru Fabrika. Svi koji vole…

.

Alicia Keys objavila novi singl "In Common"

Pevačica, kantautorka i producentkinja, Alicia Keys objavila  je novi singl "In Common" koji je već dostupan na svim digitalnim platformama.

.

Novi singl Lollobrigide "Kontrola"

Nakon godinu dana pauze bend Lollobrigida vratio se na scenu novim singlom "Kontrola". Singl prati i spot u kome gostuje…

.

Plejboj objavio novi singl "Nije lako"

Beogradski bend Plejboj posle duže diskografske pauze vratio se na scenu novim izdanjem "Nemam vremena/Nije lako" koje je objavila izdavačka…

.

Nedeljni vodič od 22. do 28. aprila

Poslednja nedelja aprila bogata je raznolikim događajima.

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Y2K

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo