...
TRENUTNO06:00 - 11:00Music Mix by Bea

Muzika

Alicia Keys objavila novi singl "In Common"

04.05.2016.

Pevačica, kantautorka i producentkinja, Alicia Keys objavila  je novi singl "In Common" koji je već dostupan na svim digitalnim platformama.

.

Četiri godine nakon izuzetno uspešnog albuma "Girl On Fire", Alicia Keys se vraća sa novim hitom "In Common" koja najavljuje šesti studijski album. Novi album možemo očekivati krajem leta, a pesme su pisali i kompomovali pored Alicia Keys i lllangelo, Tayla Parks Billy Walsh. Za produkciju je zadužen Illangelo, dobitnik Grammy nagrade, poznat je po saradnji sa izvođačem i producentom Vikendom (The Weeknd), reperom Drejkom (Drake), kao i sa Florence and The Machine.

Upravo rad sa novim timom predstavlja kreativni pomak u zvuku, pa je tako "In Common" jedna zarazna pesma, mid tempa ali sa zavodljivim latino ritmovima, idealnim za plesne podijume širom sveta.

Novi singl, "In Common", Alicia Keys je najavila i na društvenim mrežama, a o novom singlu kaže: "Svi imamo neke svoje dileme, neke izazove. Na neki način, svi smo pomalo zbunjeni i izgubljeni i to je u redu. Upravo te naše nesavršenosti pomažu da bolje razumemo druge. Za mene je to ono što je lepo" .

Budući studijski album Alicie Keys biće baziran na njenim njujorškim korenima i hip-hop kulturi, i kao i uvek, biće prožet njenim razmišljanima iz perspektive jedne žene, aktivistkinje i umetnice.

Pesmu "In Common" Alicia će premijerno izvesti u čuvenom šou programu, "Saturday Night Live" u subotu, 7. maja. Ljubiteljima fudbala, Alicia Keys će pevati 28. maja u Milanu, na finalu Lige šampiona, ana jesen će se pojaviti u ulozi sudije u 11. sezoni hit šou serije "The Voice".

Izvor: Menart

Možda te još zanima:

.

"Lament" - novi singl benda Eleven

Šabački sastav Eleven objavio je svoj četvrti singl "Lament" sa predstojećeg albuma "Reči koje nešto znače" za izdavačku kuću Lampshade Media.

.

Rođendanska žurka KKN u Fabrici

Bend Kanda, Kodža i Nebojša slavi 25. rođendan  u subotu, 19. novembra u Studentskom kulturnom centru Fabrika. Svi koji vole…

.

Peter Bjorn & John singlom najavljuju novi LP

Nakon pet godina pauze švedski indie pop rock bend Peter Bjorn and John vratio se na scenu novim singlom "What…

.

Novi singl Lollobrigide "Kontrola"

Nakon godinu dana pauze bend Lollobrigida vratio se na scenu novim singlom "Kontrola". Singl prati i spot u kome gostuje…

.

Plejboj objavio novi singl "Nije lako"

Beogradski bend Plejboj posle duže diskografske pauze vratio se na scenu novim izdanjem "Nemam vremena/Nije lako" koje je objavila izdavačka…

.

Ritam Evrope! ove godine od 7. do 10. maja

Ovogodišnja manifestacija Ritam Evrope! održava se od 7. do 10. maja u Novom Sadu i obuhvata četiri događaja. Kakos u…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Y2K
  • 12:00 Za i protiv

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo