...
TRENUTNO14:00 - 15:00Eko linija

Muzika

Ovako je nastao Rihannin novi hit!

09.02.2016.

Nakon nekoliko tizera za najavljeni spot, sada je stigao je i zvanični "Making Of" video koji nam otkriva kako je bilo na snimanju Rihannine pesme "Work".

.

Prvi singl sa albuma "Anti" uskoro bi trebalo da dobije svoje video izdanje. Međutim, kako smo na album čekali pune tri godine, očigledno moramo da budemo strpljivi i kada je spot u pitanju.

Rihanna još uvek nije najavila kada bi video za pesmu "Work" trebalo da bude premijerno prikazan, ali je prošle nedelje putem Snapchata objavila nekoliko kratkih klipova sa snimanja spota i iz montaže. Sada je stigao i zvanični "Making Of" klip, koji nam najbolje dočarava razuzdanu atmosferu sa snimanja pesme.

Na snimku vidimo RiRi u sasvim opšutenom izdanju kako se šali sa prijateljima, kojima nikako ne uspeva da nauče reči pesme "Work", dok puše i ispijaju crno vino.

Spot, u kojem se pojavljuje i Drake sa kojim je Rihanna snimila ovu pesmu, režiraće Director X, čovek koji je odgovoran za prošlogodišnju Drakeovu senzaciju "Hotline Bling".

Izvor: MTV

Možda te još zanima:

.

Otvoren konkurs za Nagradu Milan Mladenović 2024

Zadužbina Milana Mladenovića otvorila je konkurs za "Nagradu Milan Mladenović 2024". Pod sloganom "Prijavi svoju stvar" konkurs je otvoren od…

.

Nedeljni vodič od 29. aprila do 5. maja

Prvu nedelju maja zauzeli su praznici, ali pronašli smo nekoliko zanimljivih događaja u toku ove praznične nedelje.

.

Program plaćene prakse za studente novinarstva

Slavko Ćuruvija fondacija poziva studente i studentkinje novinarstva da se prijave za Program plaćene studentske prakse "Denis Kolundžija" u partnerskim…

.

Nedeljni vodič od 22. do 28. aprila

Poslednja nedelja aprila bogata je raznolikim događajima.

.

Nedeljni vodič od 15. do 21. aprila

Sredina aprila donosi događaje raznovrsnog i bogatog sadržaja, očekuju vas filmske projekcije, koncerti, žurke i stand up večeri.

.

Besplatna vakcina protiv HPV-a za studente od 19 do 26 godina

Zavod za zdravstvenu zaštitu studenata Novi Sad obavestio je studente da će u toj ustanovi biti omogućena besplatna vakcinacija za…

  • 12:00 Za i protiv
  • 13:00 RetroTips
  • 14:00 Eko linija
  • 15:00 Vaš DJ sat
  • 16:00 Music mix by Anja

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo