...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Muzika

Otvoren konkurs za jedanaesto izdanje Femiksete

08.03.2023.

Femix kolektiv otvara konkurs za 11. izdanje kompilacije Femikseta koji je namenjen kompozitorkama, kantautorkama i bendovima sa ženskim autorskim učešćem iz svih muzičkih žanrova.

.

Dela koja umetnice šalju moraju biti autorska u trajanju do pet minuta, a organizatori ističu da se obrade ne prihvataju. Pored toga, uslov za prijavu jeste da kompozicije nisu snimljene pre 1. januara 2022. godine. Numere mogu biti studijski, u potpunosti softverski ili uživo, ali zadovoljavajućeg kvaliteta, snimljeni zapisi.

Kako je navedeno, ovogodišnji žiri, čiji je zadatak odabir numera koje će se naći na kompilaciji, činiće Ana Đurić Konstrakta, Bojana Vunturišević, Selena Simić, kao i Ana Anjuta Janković ispred kolektiva Femix. 

Kao i prethodnih godina, učešće na ovogodišnjem konkursu, pored objavljivanja pesme na kompilaciji, podrazumeva i dodatnu medijsku i radijsku promociju. Uz to i učešće na promociji izdanja, prilike za profesionalno usavršavanje, kao i podršku za dalji potencijalni rad sa domaćim izdavačkim i medijskim kućama, navode organizatori.

Kako biste učestvovale potrebno je popuniti formular za prijavu, kao i poslati kompoziciju u .wav formatu(48kHz na 24bit) putem sajta WeTransfer na adresu femixinfo@gmail.com do 3. aprila.

Prethodne kompilacije Femiksete možete pronaći ovde.


Tagovi

Možda te još zanima:

.

Osmi mart: snaga je da progovorimo i kažemo "ne"!

Danas je Osmi mart. Međunarodni dan žena. Dan kada se slavi borba za ravnopravnost, jednakost i ljudska prava žena. Na…

.

Kako upravljati inovacijama u poslovanju

Udruženje Biznisnova organizuje četvorodnevnu online obuku pod nazivom "Inovacije u poslovanju" koja će se održavati od 21. do 24. februara,…

.

Stipendije "Za žene u nauci"

Otvorene su prijave za program Nacionalnih stipendija "Za žene u nauci" za 2023. godinu koju dodeljuje kompanija L’Oréal u saradnji…

.

Žrtve u nasilnom odnosu ostaju iz straha, osećaja bezizlaznosti i nemoći

Jelena Galović je mlada ostvarena žena. Njeni uspesi kreću iz sveta glume, preko aktivizma, zaštite prava manjina, pa sve do…

.

Poziv za polaznice treninga o učešću mladih žena u EU integracijama

U okviru novog projekta "Mlade žene imaju prednost", Fondacija Arka objavjuje Javni poziv za polaznice treninga o učešću mladih žena…

.

Nedeljni vodič od 29. maja do 4. juna

Poslednji dani maja donose izložbe, radionice, predavanja i stand up večeri, dok je početak juna predviđen za koncerte i žurke.

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo