...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Muzika

Let 3 sledeće nedelje u Novom Sadu i Beogradu

07.12.2016.

Dve godine nakon poslednjeg samostalnog koncerta u Novom Sadu, riječki bend Let 3 ponovo će se pojaviti pred novosadskom publikom na koncertu 16. decembra u klubu "The Quarter".

.

Iako tokom poslednjih godinu dana promovišu aktuelni album "Angela Merkel sere", legendarni Riječani odlučili su da na ovom koncertu, kao i dan kasnije u beogradskom "Elektropioniru", sviraju samo numere sa svoja prva dva albuma "Two Dogs Fuckin" i "El Desperado".

Brojni fanovi, ali i kritičari, smatraju ove albume najboljim u karijeri benda Let 3. Još 2009. godine reizdati su na vinilu, a nakon toga je usledila i serija od sedam rasprodatih ekskluzivnih "koncerata u rupi" koji su digli njihovu rodnu Rijeku na noge.

Na poziv fanova, u septembru ove godine Let 3 su odlučili da opet prirede koncerte sa repertoarom koji se oslanja isključivo na ove kultne albume. Posle dva rasprodata bjelovarska i jednog zagrebačkog koncerta, dolaze na novi susret sa fanovima u Novom Sadu i Beogradu.

Ulaznice za novosadski koncert mogu se naći na svim Gigs Tix prodajnim mestima po ceni od 600 dinara (ograničen promotivni kontigent), dok će regulana cena biti 800 dinara. U Beogradu se karte prodaju u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i u klubu Zaokret (Cetinjska 15) po ceni od 800 dinara. 

P. N.

Možda te još zanima:

.

Neka gori ova noć!

Drugo veče ovogodišnjeg Arsenal festa proteklo je u rokenrol duhu. Glavni "krivci" za to su definitivno gruv-rok legende Clutch i…

.

Evrovizija 2023: Svi sastojci za dobar šou su tu

Iako je na prošlogodišnjem Eurosongu pobedila Ukrajina, najveće evropsko muzičko takmičenje se zbog rata ove godine održava u Ujedinjenom Kraljevstvu,…

.

Editorsi stižu na Arsenal fest

Organizatori kragujevačkog Arsenal festa objavili su imena nekoliko novih izvođača na ovogodišnjem festivalu, koji će biti održan od 21. do…

.

Balkan kao destinacija za mlade

Sajam omladinskog turizma - Youth fair 2017, održava se danas i sutra na Tgu slobode i u Katoličkoj porti, a…

.

Nedeljni vodič od 3. do 9. jula

Youth Fair, Art Eco Market, Exit...Napunite baterije, polećemo!

.

Rambo Amadeus i Let 3 nastupaju na Youth Fair-u

Sajam omladinskog turizma - Youth Fair 2017, održava se 3. i 4. jula u centru Novog Sada, a pored sajamskog…

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo