...
TRENUTNO17:00 - 18:00Radio Grafiti

Muzika

Koncert u čast publike

17.05.2018.

Koncertom u Barutani na Kalemegdanu, u subotu 19. maja, bend Atheist Rap proslaviće 29. rođendan, a na repertoaru će biti sve pesme sa njihova prva tri albuma "Maori i crni Gonzales" (1993), "Ja Eventualno Bih Ako Njega Eliminišete" (1995) i "Druga liga zapad" (1998).

.

Rođendanski koncert održava se, kako Ateisti najavljuju, u čast njihove publike koja ih bodri tokom svih 29 godina karijere.

"Upravo zbog njih ovog puta sviraćemo samo pesme sa prva tri albuma, uz koje smo odrastali i koje su pomogle nama, a verujemo i publici, da lepše i lakše preživimo krizne i ratne godine. Dvadeset godina je prošlo od objavljivanja trećeg albuma, ozbiljna je to vremenska distanca", ističu članovi benda.

Tokom jeseni fanove grupe Atheist Rap očekuje split LP ploča sa bendom Defenders of the Universe, na kojoj će se naći po šest pesama oba benda. Saradnja ovih sastava traje godinama, a članovi nemačke grupe učestvovali su u sve tri prethodne evropske turneje Ateista.

Kapije Barutane u subotu se otvaraju u 20 časova. Karte za rođendanski koncert grupe Atheist Rap, u produkciji koncertne agencije Strangefear, nalaze se u prodaji po promo ceni od 800 dinara, a mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa.

Možda te još zanima:

.

Bogat koncertni program u Hali 2

U narednih par meseci, u Hali 2 Novosadskog sajma biće održano nekoliko vrlo zanimljivih koncerata namenjenih žanrovski veoma različitoj publici.

.

Atheist Rap slavi 35 godina rada koncertom u Hali 2

Legendardni novosadski bend Atheist Rap obeležiće 6. aprila sledeće godine 35 godina aktivnog sviranja koncertom u Hali 2 Novosadskog sajma. 

.

Naočare, pojačanje i život na leru

Atheist rap, novosadske pank rok legende sviraju u novoj postavi, a Pop ima naočare! Tako bi sumirano mogao da zvuči razgovor…

.

Pećinkov jednokratni povratak

Jedan od osnivača kultnog novosadskog sastava Atheist Rap, Vladimir Kozbašić Pećinko, punih 18 godina nije se popeo na binu sa…

.

"Iluzije slobode" u subotu u Novom Bečeju

Ovogodišnji festival "Iluzije slobode" biće održan u dvorištu bioskopa u Novom Bečeju, u subotu 18.maja, najavili su organizatori. Na četvrtim…

.

Rokenrolom protiv retkih bolesti

Poslednji dan februara čitav svet obeležava kao Međunarodni dan retkih bolesti. Cilj je podsetiti javnost da među nama postoje ljudi…

  • 16:30 Tehnologija
  • 16:45 Prava stvar
  • 17:00 Radio Grafiti
  • 18:00 Popodne na O radiju
  • 18:30 Album nedelje

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo