...
TRENUTNO06:00 - 11:00Music Mix by Bea

Muzika

Bogat koncertni program u Hali 2

07.02.2024.

U narednih par meseci, u Hali 2 Novosadskog sajma biće održano nekoliko vrlo zanimljivih koncerata namenjenih žanrovski veoma različitoj publici.

.

Kako su najavili organizatori, februar će biti poseban zato što Green Love festival slavi svoj 15. rođendan. U petak, 9. februara u Hali 2, za di-džej pultom naći će se 999999999, Synsane i Acor. Žurka se nastavlja već naredne večeri, kada će nastupiti jedan od najperspektivnijih izvođača savremene hrvatske i regionalne scene Z++, kao i Kendi, trenutno jedan od najaktuelnijih i najaktivnijih hip hop izvođača u Srbiji.

Rođendanska Green Love žurka nastaviće se i u martu i to za Dan žena, kada će, kako najavljuju organizatori, Lea Dobričić, Milensi, Asarri b2b Endži i Solence b2b Kacansky napraviti pravo ludilo. Narednog dana, 9. marta u Hali 2 nastupiće regionalno popularni hrvatski reper Vojko V.

Zanimljiv koncertni program nastavlja se 6. aprila, velikim novosadskim koncertom benda Atheist Rep koji će na Novosadskom sajmu proslaviti 35 godina aktivnog sviranja, koncertnih turneja i snimanja.

Svi zainteresovani, informacije o koncertima mogu pronaći na Fejsbuk i Instagram stranici KC Hala 2, dok ulaznice mogu kupiti na svim Gigs Tix prodajnim mestima.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Atheist Rap slavi 35 godina rada koncertom u Hali 2

Legendardni novosadski bend Atheist Rap obeležiće 6. aprila sledeće godine 35 godina aktivnog sviranja koncertom u Hali 2 Novosadskog sajma. 

.

Goblini i Krankšvester za vikend u Novom Sadu

Predstojeći vikend u Hali 2 Novosadskog sajma obeležiće koncerti legendarnog pank rok benda Goblini i osiječkog hip-hop dua Krankšvester.

.

U petak novo izdanje Green Love festivala

U petak, 17. novembra u Hali 2 Novosadskog sajma održava se još jedan Green Love festival. Kako najavljuju organizatori, očekuje…

.

Bad Copy posle duže pauze ponovo u Novom Sadu

Kultni hip-hop sastav Bad copy posle duže pauze nastupa u Novom Sadu. Nigrutin, Wikluh i Timbe će 13. maja nastupiti…

.

Z++ u subotu u Hali 2, uskoro stižu Vojko V i Zoster

Jedan od najaktivnijih koncertnih prostora u Novom Sadu, Kulturni centar Hala 2 na Novosadskom sajmu, u narednom periodu donosi nekoliko…

.

Atheist Rap u subotu u Hali 2 Novosadskog sajma

Slavljenički koncert novosadske pank-rok grupe Atheist Rap biće održan u subotu 6. apruila u KC Hala 2 na Novosadskom sajmu.

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Radio Gruvanje
  • 12:00 Rodnopravnost

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo