...
TRENUTNO22:00 - 00:00DiskOradio

Muzika

Atheist Rap slavi 35 godina rada koncertom u Hali 2

20.12.2023.

Legendardni novosadski bend Atheist Rap obeležiće 6. aprila sledeće godine 35 godina aktivnog sviranja koncertom u Hali 2 Novosadskog sajma. 

.

Pank-rok mašina upaljena je 1988. godine u kultnom novosadskom klubu Mašinac na koncertu Ramba Amadeusa, neplanski, kroz druženje, zabavu i neizmernu ljubav prema muzici, navode organizatori u saopštenju.

"Nekoliko meseci kasnije održali su prvi koncert u Novosadskoj kapiji u Petrovaradinu i ostalo je istorija. Posle 35 godina, Radule, dr Pop i drugari i dalje rade, a neki tekstovi i pesme su danas aktuelniji nego ikada, što samo govori o tome da je bend prošao test vremena", kaže se u saopštenju.

Atheist Rap je bend koji je izvršio jedan od najvećih uticaja na sviranje i razvoj pank-rok muzike na ovim prostorima. Za to je najbolji dokaz sve više i više publike, kako one koju su zadržali tokom 35 godina, tako i novih mladih snaga koji se pojavljuju na njihovim koncertima, navode organizatori.

Najavljen je audio i vizuelni spektakl koji će se, po rečima organizatora dugo pamtiti, a zainteresovani ulaznice za ovaj događaj mogu pronaći na svim Gigs Tix prodajnim mestima kao i na onlajn Gigs Tix prodavnici.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Atheist Rap u subotu u Hali 2 Novosadskog sajma

Slavljenički koncert novosadske pank-rok grupe Atheist Rap biće održan u subotu 6. apruila u KC Hala 2 na Novosadskom sajmu.

.

Bogat koncertni program u Hali 2

U narednih par meseci, u Hali 2 Novosadskog sajma biće održano nekoliko vrlo zanimljivih koncerata namenjenih žanrovski veoma različitoj publici.

.

Naočare, pojačanje i život na leru

Atheist rap, novosadske pank rok legende sviraju u novoj postavi, a Pop ima naočare! Tako bi sumirano mogao da zvuči razgovor…

.

Pećinkov jednokratni povratak

Jedan od osnivača kultnog novosadskog sastava Atheist Rap, Vladimir Kozbašić Pećinko, punih 18 godina nije se popeo na binu sa…

.

"Iluzije slobode" u subotu u Novom Bečeju

Ovogodišnji festival "Iluzije slobode" biće održan u dvorištu bioskopa u Novom Bečeju, u subotu 18.maja, najavili su organizatori. Na četvrtim…

.

Godina u znaku "zelene ljubavi"

Pored žurke 15. februara na Spensu, organizatori Green love festivala najavljuju da će cela 2019. godina biti u znaku "zelene…

  • 15:00 Vaš DJ sat
  • 16:00 Music mix by Anja
  • 22:00 DiskOradio

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo