.
Trenutno
Music mix
Muzika

Jao bog te mazo pa to motor gori!

29.12.2017.

Dečiji hor Čuperak i Vladimir Radusinović Radule iz benda Atheist Rap snimili su zajedno novu verziju čuvene pesme "Wartburg Limuzina".

.

"Prezadovoljan sam celokupnom saradnjom sa horom Čuperak, od početnog kontakta, prvog snimka probe hora, samog snimanja do finalnog miksa. Takođe smo počastvovani izborom pesme i načinom na koji je obrađena - to jeste dečiji hor, ali je pristup svemu istovremeno i ozbiljan i zabavan", rekao je Radule posle snimanja.  

Radule objašnjava da je njegova uloga bila da postavi gitarsku podlogu na kojoj će hor doći do izražaja.

"I to je to, ostatak posla je bio u produkciji studija i hora Čuperak. Klinci su vredni, talentovani i, koliko sam stekao utisak iz druženja sa njima i ekipom uključenom u projekat, dobro usmereni što se tiče muzičkih vrednosti koje gaje. Ovom prilikom bih još jednom pozdravio i zahvalio se svima na saradnji. Želim im puno zabave u daljem radu, u čiji kvalitet ne sumnjam", navodi Radule, jedan od autora pesme "Wartburg limuzina".

radule cuperak

Deci je bilo izuzetno zabavno dok su snimali pesmu zajedno sa Raduletom u studiju koji se nalazi u njihovom rodnom gradu Kikindi.

Radule u pesmi svira gitaru (i recituje u uvodnom delu), a zajedno sa Svetlanom Milić, koja vodi Hor Čuperak, uradio je novi aranžman za "Wartburg Limuzinu". Snimak je nastao u studiju Čuperak, a sve je snimio Arpad Balaž. Autorka ilustracije koja prati pesmu je Nina Milenović Jovanović.

"Wartburg Limuzina" je druga je u nizu numera koje će naći na izdanju "Deca pevaju rokenrol", gde će poznate rokenrol pesme obrađivati dečiji hor Čuperak u saradnji sa njihovim autorima. Prethodno je snimljena pesma "Neukusu treba reći NE" sa Dušanom Kojićem Kojom (Disciplin A Kitschme). Ovaj projekat podržali su Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije, Kulturni centar Pančeva, Hor Čuperak i Digimedia PR. 

Poslušajte kako "Wartburg limuzina" zvuči u novoj verziji. 

.
Nakon što smo se oporavili od Exit festivala, ponovo se vraćamo u formu sa događajima...
.
Publika koja je posetila ovogodišnji Exit generalno je zadovoljna atmosferom i programom, međutim ne može biti sve sjajno i po…
.
Završen je 18. po redu EXIT festival,a organizatori kažu da je poslednje večeri izjednačen dnevni rekord od 55.000 ljudi na Petrovaradinskoj…
Program
Kalendar događaja
Jul 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
     
Anketa

Kako se hranite tokom leta?