...
TRENUTNO18:00 - 00:00Music Mix by Majkić

Muzika / Festivali

Rođendanska proslava Green Love festivala

27.01.2020.

Nakon novogodišnje žurke, vreme je da Green Love festival proslavi svoj 11. rođendan. Prema najavi organizatora, prva naredna stanica je 8. februar, a Space motion, Wet dreams, Pele Drezgić, Vladimir Aćić, Marko Milosavljević i Lag uveličaće veoma važnu februarsku žurku.

.

U karijeri dugoj 16 godina, Space motion radio je sa stranim i domaćim izvođačima, ali ono što ga karakteriše jeste da je ostao najpre veran sebi i svom specifičnom ukusu. Njegova muzika predstavlja miks jedinstvene i posebne energije koju ispoljava kroz različite žanrove, poput tehna, progresiva i deep hausa. Kako rođendani nose posebnu draž i veliko uzbuđenje, Space motion će ga sigurno preneti i na posetioce.

Uz njega će stajati i Wet dreams, poznati di džej trojac, veoma prepoznatljiv u našem gradu. Di džej Fakir, Aleksandar Zec i Dachony i ovoga puta biće dobitna kombinacija koja, kao i svaki put, izmami osmehe i veliko zadovoljstvo među publikom. 

Ni Vladimir Aćić i Pele Drezgić neće propustiti rođendan festivala. Svojom energijom i eksplozivnim setovima prodrmaće podijum i publici pokloniti nezaboravno veče.

Rame uz rame stajaće Lag i Marko Milosavljević. Unikatni zvuci, eksperimenti i ljubav prema muzici karakteriše ova dva umetnika, pa će, kako najavljuju organizatori, publika uživati u muzičkim inovacijama i zvuku koji uvek dovodi do usijanja.

Deseta godina Green Love festivala prošla je u znaku ljubavi, smeha i vanserijskim muzičarima, a 11. godina će biti, kako tvrde, još bolja. 

Možda te još zanima:

.

Fatima Hajji i Regal stižu na martovski Green Love

Na martovskom Green Love festivalu svoje nastupe zakazali su Fatima Hajji, Regal, Lea Dobričić i Sesha. Oni će 6. marta…

.

Green Love doček za prave rejvere

Ukoliko volite vrhunske žurke, dobar provod i pasionirani ste ljubitelji rejva, Spens će u novogodišnjoj noći biti pravo mesto za…

.

Enriko Sangiuliano 6. decembra na Green Love festivalu

Pasionirani ljubitelji rejva imaće priliku da se "zagreju" pred sam kraj 2019. godine, pa će tako 6. decembra na Spensu…

.

Green Love 11. i 12. oktobra

Još jedno izdanje Zelene ljubavi biće održano u dobro poznatom ambijentu, na Spensu u Novom Sadu 11. i 12. oktobra,…

.

Pesma na dan - album za ceo život

Zašto su neki albumi veći od drugih? Jedini pravi odgovor možemo potražiti u njihovoj strukturi i celovitosti. Ove godine mnogi…

  • 15:50 Leto na O radiju
  • 17:20 Gost O radija
  • 18:00 Music Mix by Majkić

Anketa

Šta vam najviše nedostaje u "novoj normalnosti"?

Oradio logo