.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Muzika / Festivali

Pred nama još jedan Green Air

19.08.2019.

Treće izdanje festivala Green Air biće održano 30. i 31. avgusta na Novosadskom sajmu, najavili su organizatori.

.

U petak, prve večeri festivala, ljubitelji tehno zvuka imaće priliku prvi put da slušaju Regala i to u kombinaciji sa dobro poznatim Reinerom Zonneveldom, za koga se slobodno može reći da se odomaćio u srpskoj Atini.

Gabrijel Kasina, poznatiji kao Regal, zbog svog nesvakidašnjeg talenta, brzo se popeo na sam vrh, te pobrao odlične kritike od strane evropske tehno scene.

Njegov stil je eklektičan, a oslanja se na varijacije elektronske muzike sa primesama trance i acid melodija.

Njima će se pridružiti i Ilija Đoković, zvezda srpske tehno scene, kog karakteriše moderni tehno sa primesama progresiva i trensa.

Drugo veče rezervisano je za devojku iz Ukrajine, a u pitanju je Nastia koja već 15 godina oduševljava publiku širom sveta. Njena specifična muzika odvela ju je ne samo do Evrope, već i do Japana, severne Afrike, Južne Amerike, Mauricijusa.

Osim nje, za di džej pultom naći će se i energični Andrew Meller, koji publiku oduševljava svojim zadivljujućim performansima, kao i Rancha Tek, poznat po svom specifičnom tehno kao i haus zvuku.

Ulaznice možete nabaviti preko Gigstix prodajne mreže ili ovog linka.

.
Doživite muzički dokumentarac!
.
Prošlog vikenda u Lincu je održan poslednji sastanak u okviru međunarodnog projekta "Danube Streamwaves", čiji deo je i Oradio.…
.
Još jedno izdanje Zelene ljubavi biće održano u dobro poznatom ambijentu, na Spensu u Novom Sadu 11. i 12. oktobra, a organizatori…
Program
Kalendar događaja
Novembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?