...
TRENUTNO16:00 - 16:30Popodne na O radiju

Muzika

Dance park festival seli se na Novosadski sajam

06.06.2019.

Zbog najavljenog lošeg vremena, drugi Dance park festival biće održan 14. i 15. juna na Novosadskom sajmu, saopštili su organizatori te manifestacije.

.

Kako se navodi u saopštenju, ova odluka je doneta kako se ne bi rizikovalo održavanje vrhunske žurke koja se sprema sredinom juna.

Ranije je najavljeno da će za ovaj dvodnevni spektakl biti zaduženi James Zabiela, Nakadia, Jay Lumen, Metodi Hristov, Marko Nastić, Andrew Meller, Goya, TKNO, Rancha Tek, Miloš Vujović i mnogi drugi.

Cena ulaznice za oba dana iznosi 1.290 dinara, dok pojedinačna košta 790 dinara. Ulaznice se mogu nabaviti preko GIGSTIX prodajne mreže.

Možda te još zanima:

.

Dance park festival 14. i 15. juna u Inđiji

Drugi Dance park festival biće održan 14. i 15. juna na parkingu Fashion park outlet centra u Inđiji, a ljubitelje…

.

Poziv za na breakdance radionicu u Inđiji

Kancelarija za mlade opštine Inđija organizuje breakdance radionicu u nedelju 6. marta, sa početkom u 18 časova. Učešće je besplatno.

.

Časovi za bubnjare u Inđiji

Kancelarija za mlade opštine Inđija organizuje bubnjarsku radionicu za početnike koja će trajati dva meseca, a vodiće je Stevan Vivod. Prijave…

.

Urban Fest 2015 traži mlade umetnike

Kancelarija za mlade iz Inđije pozvala je mlade umetnike različitih profila sa teritorije opštine Inđija i okoline da se prijave…

.

Iskreno cimanje za andergraund

Na domaćoj hardkor sceni pre par meseci pojavilo se prvo izdanje beogradskog sastava Nothing Sacred. U vreme kada se ta…

.

Brigand objavio spot za "Iza crne duge"

Pančevački alternativni sastav Brigand objavio je treći po redu singl sa aktuelnog albuma "Iza Crne Duge" (Dallas Records, 2020). 

  • 14:00 Škripa
  • 15:00 Music Mix by Majkić
  • 16:00 Popodne na O radiju
  • 16:30 Tehnologija
  • 16:45 Prava stvar

Anketa

Šta vam najviše nedostaje u "novoj normalnosti"?

Oradio logo