.
Trenutno
Music mix
Muzika / Festivali

Ples, video igre i sumo rvanje

11.07.2015.

Exit festival pored muzičkog sadržaja u sebi krije i one, ne toliko prepoznatljive, ali čini nam se podjednako popularne zone. Iako nisu muzički orijentisani, posetiocima štandovi nude zabavu i odlično provedeno vreme dok čekaju sledećeg izvođača.

.

Ukoliko želite da se zabavite, učestvujete u sumo rvanju, odigrate partiju hokeja, možete to da uradite na Exit štandovima. Iako učešće u pojedinim aktivnostima podrazumeva da kupite proizvod brenda čiji je stejdž, cena proizvoda u odnosu na zabavu koju dobijete je veoma mala. Pa recimo ukoliko želite da odete na sumo rvanje potrebno je da kupite energetski napitak i na taj način steknete pravo na učešće.

Sudija sumo rvanja za O radio je rekao kako učesnici nisu takmičarskog duha već ovu aktivnost koriste isključivo radi dobre zabave i smeha. Svakako ponekad se nađe i onaj koji mora da pobedi, ali čak i tad sve ostaje na pukoj zabavi, a povreda uopšte nema jer su rvači obučeni u posebne kostime. 

foto3 jpg 

Pored sumo rvanja, na istom stejdžu možete zaigrati i stoni hokej, ali i ući na veoma specifičan način. Ukoliko vam je dosadno da na stejdž uđete stepenicama ovde imate priliku da se spustite toboganom. Mladi Egzitaši koji su se oprobali u ovome kažu kako nije ni malo naivno, šta više tobogan je poprilično strm i nepogodan ukoliko ne nosite farmerke.

Kada se umorite od borilačkih veština i ledenog sporta, možete da produžite samo malo dalje i odmah nakon Reggae stejdža naiđete na Eipixov štand sa video igrama i odličnom muzikom. Seckanje voćkica i dobro poznati Doodle jump su samo neke od igara koje se tamo nalaze, a ako ste se uvek pitali kako je to biti nindža, tamo možete i proveriti. 

foto jpg

Naspram Eipix štanda, možete svoje telo da ukrasite neonskim bojama koje ostaju satima. Ako želite da se izdvojite iz mase i pritom svetlite pod UV zracima obazevno posetite ovo mesto i usput zaigrajte jer odmah pored postoji simulativno plesanje uz najpoznatije svetske hitove. Ekipa O radija je oprobala svoje veštine plesa i zaigrala uz Rihanin hit Diamonds

foto1 jpg

Momci iz Švedske bili su hrabri pa su na podijumu za ples zaigrali uz pesmu Bad Romance. Kako oni kažu ovo im je super zabava dok čekaju sledećeg izvođača, a usput se malo zagreju i razdrmaju.

Exit ponekad ume da bude fizički naporan, pa ako malo bolje potražite možete naći mesto na kojem ćete dobiti besplatnu masažu, ali samo ako ste nepušač. Posetioci koji su pušači dužni su da na ulazu ostave jednu cigaretu i na takav način osiguraju sebi relaks masažu. Takođe odmah pored, devojke i momci koji su malo hrabriji imaju priliku da ih našminkaju profesionalni šminkeri.

Čini nam se da Exit nije zapostavio nijedan segment zabave, pa je tako pored odlične muzike, hrane u Food landu svojim vernim posetiocima pružio priliku da se zabavi na malko drugačiji način.

Lea Kotlica

.
Ako ste mislili da je festivalima došao kraj i da možete da odmorite do naredne sezone, grdno ste se prevarili. Počinje OPENS distrikt…
.
U okviru ovogodišnjeg festivala Uličnih svirača, uspešno se predstavio i projekat Danube streamwaves koji je na jednom mestu okupio…
.
U okviru četvrte po redu, završne, manifestacije Danube Streamwaves koja se po drugi put održala u Novom Sadu i to u okviru ovogodišnjeg…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?