...
TRENUTNO14:00 - 15:00Eko linija

Muzika / Festivali

Hurts na Sea dance festivalu!

22.02.2016.

Mančesterska grupa Hurts nastupiće 16. jula na glavnoj bini Sea Dance festivala, u okviru velike svetske turneje kojom promovišu novi album "Surrender".

.

foto: nuwavepony.com

Autorski duo koji čini Theo Hutchcraft i Adam Anderson prodali su milione albuma i singlova, a ove godine predvode program vodećih evropskih i svetskih festivala. Nakon što su oduševili publiku na EXIT-u ne tako davne 2013. godine, odlučili su da se u punom sjaju vrate na Sea Dance festival.

Publika će uživo čuti nove hitove "Some kind of Heaven", "Light" a horski će pevati refrene festivalskih himni "Stay" , "Miracle", i "Illuminated" .

Vodeće zvezde svetske bass scene takođe su potvrdile svoj dolazak na EXIT Avanturu. Posle upečatljivog nastupa na Sea Dance festivalu prošlog leta, na Exit dolazi britanski hit duo Sigma, kojima će se na tvrđavi pridružiti i jungle-reggae heroj Congo Natty, furiozni ruski trioTeddy Killerz, kanadski bass majstor Rene LaVice i berlinska dama novog rainbow-bass zvuka Sarah Farina! Da na Jazu bude još toplije pobrinuće se apsolutna dnb superzvezda Sub Focus i njegov MC ID, te famozni bristolski duo My Nu Lang koje prati Dread MC.

Exit festival održaće se ove godine od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim Exit Avantura putuje na Jadransko more radi trećeg Sea Dance festivala od 14. do 16. jula. Nastupe na Exit Avanturi već su potvrdili Ellie GouldingBastille, Hurts, Wiz Khalifa, Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies, Robin Schulz, Nicky Romero, Stormzy, Solomun, Andy C Anti-Flag, a ceo line-up pogledajte na zvaničnom Exitovom sajtu.


L.K.

Možda te još zanima:

.

Kraj Sea Dance-a: Osmesi na licima posetilaca

Treći Sea Dance festival na plaži Jaz u Budvi sinoć je završen sa širokim osmesima na licima posetilaca, ali i…

.

Poslednji dan Sea Dance rezervisan za Hurts

Poslednji dan Sea Dance festivala je došao sa preporukom za jedan od najsimptičnijih muških bendova Hurts. Prema satnici Hurts na…

.

Brajan Adams snimao spot Hurts-ima

Duo Hurts angažovali su Brajana Adamsa da im režira nov spot pod nazivom "Wish". Početkom septembra Brajan Adams je izdao…

.

Ritam Evrope! ove godine od 7. do 10. maja

Ovogodišnja manifestacija Ritam Evrope! održava se od 7. do 10. maja u Novom Sadu i obuhvata četiri događaja. Kakos u…

.

Otvoren konkurs za Nagradu Milan Mladenović 2024

Zadužbina Milana Mladenovića otvorila je konkurs za "Nagradu Milan Mladenović 2024". Pod sloganom "Prijavi svoju stvar" konkurs je otvoren od…

  • 12:00 Za i protiv
  • 13:00 RetroTips
  • 14:00 Eko linija
  • 15:00 Vaš DJ sat
  • 16:00 Music mix by Anja

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo