...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Muzika / Festivali

Green Love doček za prave rejvere

18.12.2019.

Ukoliko volite vrhunske žurke, dobar provod i pasionirani ste ljubitelji rejva, Spens će u novogodišnjoj noći biti pravo mesto za vas! Najbolji izvođači, muzika koja pokreće i grandiozni svetlosni efekti, na dva stejdža, dočekaće Green Love publiku 31. decembra na Spensu i podariti joj, kako najavljuju organizatori, doček za pamćenje.

.

Čarolija novogodišnje noći kao i prethodne godine odvijaće se u holovima Spensa, na Goya & Friends stejdžu, odnosno, na Tauten stejdžu. Prvu ekipu činiće Goya, čija muzika godinama osvaja svetske top liste i Branko Vuković kog mediji opisuju kao sinonim za dobar provod i kvalitetnu muziku. Tu je Mark Andersson čiji setovi čine miks deep housea, tech housea, progressive housea i techna, kao i vrhunska B2b kombinacija Milanko Trifunčević i W. aka Wizard.

Publika će na drugom stejdžu uživati uz Brazilca Viniciusa Honoria, koji je neverovatnom brzinom doživeo međunarodni uspeh. Objavio je nekoliko albuma i singlova i radio sa mnogim uglednim izdavačkim kućama, obilazio svet i velike, prestižne festivale, a kako kaže uvek se vraća svojoj ljubavi – tehnu. Vodeći se svojim srcem, njegov zvuk pravi pometnju među publikom, a tako će nesumnjivo biti 31. decembra na Green Love festivalu, najavljuju organizatori.

Pored njega, na Tauten stejdžu, nastupiće i Miloš Vujović, TKNO i RanchaTek, članovi Tauten familije. U takvoj posebnoj, porodičnoj atmosferi, rejveri će imati priliku da dočekaju posebnu Green Love Novu godinu.

greenlove jpg

Do subote, 21. decembra ulaznicu na Gigstix prodajnim mestima možete obezbediti po ceni od 990 dinara, a nakon toga, karte će u pretprodaji koštati 1.290 dinara. 

Možda te još zanima:

.

Bogat koncertni program u Hali 2

U narednih par meseci, u Hali 2 Novosadskog sajma biće održano nekoliko vrlo zanimljivih koncerata namenjenih žanrovski veoma različitoj publici.

.

Dronovi i veštačka inteligencija ključni u borbi protiv šumskih požara na Kipru

Kipar, poznat kao popularna destinacija za turiste iz Srbije, suočava se sa godišnjim izazovima usled toplih i suvih leta koja…

.

Ne padaj na zelene slogane

Termin greenwashing se kod nas uglavnom prevodi kao eko manipulacija ili eko obmana. Često ga ne primećujemo, a prisutan je…

.

U petak novo izdanje Green Love festivala

U petak, 17. novembra u Hali 2 Novosadskog sajma održava se još jedan Green Love festival. Kako najavljuju organizatori, očekuje…

.

Počinje decembarska "Zelena rejv avantura" u Novom Sadu

Decembarsko izdanje Green Love fetivala odvijaće se tokom dve zimske noći u Novom Sadu. U Hali 2 Novosadskog sajma vrteće…

.

Čarolija elektoronske muzike ovog petka na Sajmu

U petak 28. oktobra u Hali 2 Novosadskog sajma biće održan novi Green Love festival, drugi put ovog meseca. Nastupiće…

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo