...
TRENUTNO13:00 - 13:10Pre podne na O radiju

Muzika / Festivali

DJ dvojac Filatov i Karas na Trgu slobode za doček

30.11.2018.

Doček nove godine u Novom Sadu biće obeležen nastupima Manjifika (Magnifico), Dr Neleta Karajlića i svetski poznatog DJ dvojca Filatov i Karas na Trgu slobode.

.

Autentičan zvuk Balkan-disko-šlagera Manjifika otvoriće novogodišnju noć na Trgu slobode, nakon njega umetnik koji za sobom ima tri knjige, režiju, muzičku grupu i mnoštvo glumačkih uloga Dr Nele Karaljić

Дoček 2019. će prvi put u Novom Sadu predstaviti i ruski DJ dvojac Filatov i Karas koji platinastim tiražima i singlovima koji se nalaze na prvim mestima vodećih evropskih top lista predstavljaju jedne od najpopularnijih DJ-eva u usponu.

Prema najavi organizatora, koncept Дoček obuhvata dva novogodišnja slavlja. Дoček 2019. godine 31. decembra tokom celog dana, na otvorenim prostorima i samom u centru grada i Дoček 7527. 13. januara koji će biti u toku večeri isključivo u zatvorenim prostorima, po celom gradu.


Još uvek nije objavljeno ko će nastupati 13. januara. Prošle godine, više od 60.000 ljudi posetilo je prošlogodišnje programe (31. decembra na četiri lokacije i 13. januara na više od 45 lokacija).

Kako je najavljeno, dva dočeka su budući termini svečanog otvaranja i zatvaranja 2021. godine, godine u kojoj će Novi Sad biti Evropska prestonica kulture.

Možda te još zanima:

.

Nedeljni vodič od 22. do 28. aprila

Poslednja nedelja aprila bogata je raznolikim događajima.

.

Prava umetnost će uvek dodirnuti mladog čoveka

Profesor filozofije u novosadskoj elitnoj gimnaziji "Jovan Jovanovič Zmaj" Aleksandar Turukalo, uz svoje profesionalno usmerenje već dugi niz godina na vrhunskom…

.

Short Reports u novom formatu kreću na turneju

Novosadski bend Short Reports započeo je novo poglavlje sa novom postavkom benda koju čine Nemanja Velimirović, vokal i gitara, i…

.

Panel diskusija o pločama

Američki kutak Novi Sad obeležava Record Store Day uz panel diskusiju sa zanimljivim sagovornicima. U petak 19. aprila sa početkom…

.

Konkurs za Femiksetu

Femix kolektiv otvorio je konkurs za dvanaesto izdanje kompilacije Femikseta, na koji možete da se prijavite do 21. aprila.   

.

Nedeljni vodič od 15. do 21. aprila

Sredina aprila donosi događaje raznovrsnog i bogatog sadržaja, očekuju vas filmske projekcije, koncerti, žurke i stand up večeri.

  • 12:00 Pre podne na O radiju
  • 12:30 Album nedelje
  • 13:00 Pre podne na O radiju
  • 13:10 Vredi pročitati
  • 13:20 Tehnologija

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo