...
TRENUTNO06:00 - 11:00Music Mix by Bea

Muzika / Festivali

Beer Garden muzička oaza na Štrandu

22.06.2016.

Prvi put ove godine festival Beer fest se prosirio na Novi Sad, a zahvaljujući promotivnim aktivnostima festivala očekuje nas deset vrelih pivskih dana na novosadskom Štrandu od 24. juna do 3. jula. Organizatori Beer festa osmislili su sjajan program pod nazivom APA BEER GARDEN, čija se vrata svakodnevno za novosadjane otvaraju u 17 sati.

.

Važno je naglasiti da je ulaz na sve događaje tokom trajanja manifestacije besplatan, te da će se bina nalaziti kod špica. Već od 18 časova počinju svirke, a promoter manifestacije Inspektor Blaža iz Blaže i kljunova rekao je za O radio da je prvi put ovakva višednevna manifestacija organizovana u Beogradu prošle godine, ali da su za godinu dana svima porasli apetiti.

"Poasli su nam svima apetiti, pa Beer Garden na Adi u Beogradu traje čak dva meseca, a dodali smo i dva grada, nama omiljene Kragujevac i Novi Sad", kazao je Blaža.

Među izvođačima koji će na Štrandu zabavljati ekipu tokom predstojećih vrelih večeri su Orthodox Celts, Kristali, Tanja Jovićević, Love Hunters, Kanda Kodža i Nebojša, Deca loših muzičara, kao i Blaža i kljunovi, koji će tim koncertom u petak 1. jula sa novosađanima obeležiti 21 godinu postojanja. Hedlajneri će svoje nastupe počinjati svakog dana u 21 sat.

Nešto pre toga, u popodnevnim časovima od 18 sati, publika će moći da čuje i Čikine bombone, bend Josip A Lisac, Grate, The new Felas, Sivi, Cotton Pickers, NOVA, PSI, Nickload i Rockfelere. Ceo program možete pogledati ovde.

apablaza jpg

Kako je Blaža najavio, APA Beer Garden na Štrandu neće biti samo muzička oaza, već će posetioci moći da isprobaju i posebno sortirana piva samo za ovu priliku.

"Moći će da se isproba oko 20 novih piva, koje većina ljudi nije imala prilike da proba nikada u životu. Ovaj asortiman je uvezen samo za ovu priliku i verovatno nikada i posle nećete moći da probate ništa slično. Biće tu piva iz Irske, Kanade, Amerike", ispričao nam je Blaža.

Manifestacija zvanično startuje u 17 sati u petak 24. juna, a programi traju do ponoći svakog dana, a sve je to uvertira za veliki koncert Rudimentala na samom Beer festu koji će biti održan na Ušću u Beogradu od 17. do 21. avgusta.

M.L.


Možda te još zanima:

.

WordCamp Apatin: Spoj tehnologije i prirode

Apatin je proteklog vikenda bio po prvi put domaćin "WordCamp" konferencije. U nesvakidašnjem ambijentu kompleksa Arka Liberland, u blizni Dunava, učesnici…

.

Japanski univerziteti zabranili upotrebu ChatGPT-a

Japanski univerziteti ograničavaju studentima upotrebu OpenAI ChatGPT zbog zabrinutosti curenja informacija. Univerzitet u Tokiju zabranio je studentima da koriste chatbot za pisanje…

.

WordPress zajednica stiže u Apatin

WordCampovi su neformalni događaji u organizaciji zajednice koja koristi WordPress. Kako je to jedna od najpopularnijih platformi za izradu internet…

.

Dust & Neon: Roboti u prašini Divljeg zapada

Možda se sećate sada već legendarnog filma "Cowboys & Aliens" iz 2011. godine koji je dokazao da u prljavštinu Divljeg…

.

"Na zapadu ništa novo" trijumfovao na dodeli nagrada BAFTA

Nemački rimejk klasičnog antiratnog filma "Na Zapadu ništa novo" osvojio je nagradu za najbolji film na dodeli nagrada Britanske akademija…

.

Crni ovan: život pod baražnom vatrom

Grupa neo-fašista, naoružana bokserom, palicom i nožem, napala je 15. januara 2023. godine Crni ovan, novosadski kafe u kojem se…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Radio Gruvanje
  • 12:00 U kakvoj zemlji želim da živim

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo