.
Trenutno
Music mix
Muzika

DLM i Čuperak pevaju "Dobar dan"

14.02.2018.

Zoran Živković i Lazar Ilić iz benda Deca loših muzičara (DLM) počeli su zajedno sa Dečijim horom "Čuperak"” rad na novoj verziji pesme "Dobar dan". Ova pesma biće treća u nizu numera koja će se naći na albumu "Deca pevaju rokenrol", na kome poznate rokenrol pesme "Čuperak" obrađuje u saradnji sa njihovim autorima.

.

Basista DLM-a Zoran Živković Žika kaže da mu se dopada projekat "Deca pevaju rokenrol" zato što deci pruža mogućnost da otkriju šta je to što im se u stvari dopada.

"Ovo je isto jedna od mogućnosti, a ne samo ono što postoji na TV-u i na estradi. Dopada mi se što je zajednički rad sa horom u isto vreme i spontan i ozbiljan. Bilo je zadovoljstvo raditi sa Cecom i decom. Jedva čekam da čujem finalni rezultat saradnje", rekao je Žika, jedan od autora pesme "Dobar dan".

Svetlana Ceca Milić, koja vodi Dečiji hor "Čuperak", kaže da je saradnja sa članovima DLM-a još jedno sjajno iskustvo.

"Dajemo izbor deci i mogućnost da čuju nešto drugačije. Ovo je saradnja sa bendom Deca loših muzičara, a moji 'Čuperci' su ipak deca dobrih loših muzičara", rekla je ona.

"Uživao sam u druženju sa decom. Iznenadilo me je koliko su mali, a opet u isto vreme profesionalni tokom snimanja. Lepo smo radili zajedno, ali je pre svega bio super provod", dodao je Lazar Ilić Laki, gitarista benda Deca loših muzičara.

logo deca pevaju rokenrol

Pesma "Dobar dan" biće završena u naredne dve nedelje. Prethodno su snimljene pesme "Neukusu treba reći NE" sa Dušanom Kojićem Kojom (Disciplin A Kitschme), kao i "Wartburg Limuzina", koju je Vladimir Radusinović Radule iz benda Atheist Rap sa Dečijim horom "Čuperak" snimio krajem prošle godine.

.
Pank-rok aperkat!
.
Prednovogodišnja dešavanja u punom jeku...
.
Mladi novosadski bubnjar Lav Kovač u svom prethodnom radu može se pohvaliti saradnjom sa mnogim kvalitetnim bendovima i nastupima…
Program
Kalendar događaja
Decembar 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
      
Anketa

Koliko institucije u Srbiji rade u interesu građana?