...
TRENUTNO16:00 - 00:00Music Mix by Majkić

Muzika

Buč Kesidi: Album stiže na jesen

19.04.2019.

Pančevački duo Buč Kesidi ima novi singl "Đuskanje ne pomaže". U pitanju je drugi singl sa albuma koji bi trebalo da bude objavljen do kraja ove godine. Tačan datu još uvek nije poznat, međutim, kako za Oradio kaže jedan od članova ovog levorukog dvojca Zoran Zarubica, nadaju se da će biti do jeseni.

.

"Računamo da će album izaći negde u novembru, ali do tada pravimo plan da izađu sigurno još dva singla. Jedan na leto, koji ćemo tretirati kao vrstu letnjeg hita i jedan koji će napraviti uvertiru u vezi sa albumom. Spot i signl koji će pratiti celu priču", kaže Zoran.

On je dodao i da se radi o nekoj vrsti konceptualnog albuma, te da su teme pesama slične i bliske.

Iako đuskanje pomaže u skoro svakoj situaciji, nova pesma je napisana za trenutak kada, nažalost, ne može da nam pomogne. Glavna zvezda spota je glumica Miona Marković koja je postala poznata zahvaljujuči seriji "Žigosani u reketu". Zoran nam je objasnio kako je do ove saradnje došlo.

"I Luka i ja Mionu znamo jako dugo. Išli smo zajedno na časove glume, a ona je ranije dolazila na naše koncerte. Poklopilo se nekako i skupila se super ekipa. Ljudi koji su radili sa nama, shvatili su da bi se Miona odlično snašla u ovakvom spotu", kaže Zoran.

Osim novog materijala, Buč Kesidi spremaju se i za nastavak mini turneje koja je počela u februaru. Početak je u Zagrebu 25. aprila, potom 10. maja Beograd, 17. maja u Pančevu, a dan kasnije u Novom Sadu.

Razgovor sa Zoranom možete poslušati u plejeru:

Možda te još zanima:

.

Arsenal fest 2019: Završno veče uz velika imena

Arsenal Fest 09 završen je rano ujutro u nedelju nakon savršene letnje noći tokom koje je oko 10.000 posetilaca moglo…

.

Stuttgart Online u novoj postavi stiže u CK13

Beogradski garažni rokenrol bend Stuttgart Online nastupiće u subotu, 12. novembra u Omladinskom centru CK13, a uz njih će svirati…

.

Brigand ima novi album "Iza Crne Duge"

Pančevačko-beogradski sastav Brigand objavio je ovih dana treći studijski album "Iza Crne Duge", za izdavačku kuću Dallas Records.

.

Najbolje na Oradiju u 2019. godini

U programu Oradija svakodnevno smo vam i ove godine preporučivali raznovrsnu muziku, zanimljive knjige i veb sajtove ili aplikacije. Šta…

.

Shoplifters: Nova ploča i kaseta, najbolja do sada!

"Pozdrav svima! Za početak hvala što nas promovišete preko Oradija, naše bivše kuće iz koje su nas nogirali" rekao je…

  • 14:00 Dnevna soba
  • 15:00 Superoperater
  • 16:00 Music Mix by Majkić

Anketa

Šta vam najviše nedostaje u "novoj normalnosti"?

Oradio logo