.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Muzika

Buč Kesidi: Album stiže na jesen

19.04.2019.

Pančevački duo Buč Kesidi ima novi singl "Đuskanje ne pomaže". U pitanju je drugi singl sa albuma koji bi trebalo da bude objavljen do kraja ove godine. Tačan datu još uvek nije poznat, međutim, kako za Oradio kaže jedan od članova ovog levorukog dvojca Zoran Zarubica, nadaju se da će biti do jeseni.

.

"Računamo da će album izaći negde u novembru, ali do tada pravimo plan da izađu sigurno još dva singla. Jedan na leto, koji ćemo tretirati kao vrstu letnjeg hita i jedan koji će napraviti uvertiru u vezi sa albumom. Spot i signl koji će pratiti celu priču", kaže Zoran.

On je dodao i da se radi o nekoj vrsti konceptualnog albuma, te da su teme pesama slične i bliske.

Iako đuskanje pomaže u skoro svakoj situaciji, nova pesma je napisana za trenutak kada, nažalost, ne može da nam pomogne. Glavna zvezda spota je glumica Miona Marković koja je postala poznata zahvaljujuči seriji "Žigosani u reketu". Zoran nam je objasnio kako je do ove saradnje došlo.

"I Luka i ja Mionu znamo jako dugo. Išli smo zajedno na časove glume, a ona je ranije dolazila na naše koncerte. Poklopilo se nekako i skupila se super ekipa. Ljudi koji su radili sa nama, shvatili su da bi se Miona odlično snašla u ovakvom spotu", kaže Zoran.

Osim novog materijala, Buč Kesidi spremaju se i za nastavak mini turneje koja je počela u februaru. Početak je u Zagrebu 25. aprila, potom 10. maja Beograd, 17. maja u Pančevu, a dan kasnije u Novom Sadu.

Razgovor sa Zoranom možete poslušati u plejeru:

.
Ovogodišnji festival "Iluzije slobode" biće održan u dvorištu bioskopa u Novom Bečeju, u subotu 18.maja, najavili su organizatori.…
.
Deseto izdanje festivala "Poezika" biće održano 8. juna u Kulturnom centru Novog Sada, a nastupiće J.R.August, Katarina Pejak i…
.
Ozbiljno festivalsko leto je pred nama, što dokazuje i jedan od najvoljenijih regionalnih festivala, kome su ekstremni sportovi,…
Program
Kalendar događaja
Maj 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?