...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Muzika

Akustični koncert grupe Went u Zaokretu

29.06.2017.

Beogradski sastav Went održaće akustični matine koncert u bašti kluba Zaokret (Cetinjska 15, Beograd), u nedelju 2. jula od 18 časova. Went će predstaviti pesme sa prvog dugosvirajućeg, ali i prethodnih EP izdanja, u nešto izmenjenom ruhu.

.

"Prvi koncert Wenta na otvorenom ove sezone biće intiman i obogaćen neobičnim aranžmanima koje publika nije imala prilike da čuje dosad. Ulaz je besplatan, a svako može pružiti doprinos kupovinom albuma 'The Great Escape', koji i ovom prilikom promovišemo", kaže Dušan Filimonović, pevač i gitarista benda.

Pored albuma, biće dostupne i majice i bedževi, kao i prethodna tri EP izdanja, "Went", "Wasteland" i "Alternative endings". 

Went je nedavno imao uspešne nastupe u Skoplju, Kragujevcu, kao i u Kulturnom centru "Rex" u Beogradu. Poslednji album ispraćen je sa dva singla-spota Westbound Lane i New Year's 5AM. Drugi singl "New Year's 5AM" našao se i na top listi MTV Domaćica.

Went su: Dušan Filimonović (vokal, gitara), Sara Tomić (bas), Goran Štrbo (gitara, perkusije) i Stefan Pejatović (bubanj).

Možda te još zanima:

.

Prvi neprestani muzički video na YouTube-u

Bend Twenty One Pilots predstavio je never-ending muzički video za svoj singl "Level of Concern" inspirisan situacijom sa pandemijom koji se u…

.

Went sa gostima u Novom Sadu i Subotici

Beogradski sastav Went nastupiće u petak 3. novembra zajedno sa subotičkim Wooden Ambulance u klubu "Mladost" u Subotici, a dan…

.

WENT: Muzika i kao posao i kao zadovoljstvo

U okviru promocije novog albuma pod nazivom The Great Escape, beogradski indie folk bend Went nastupiće u Domu B-612 u…

.

Preminuo Wenti Wadada

Rezident Exitove Positive Vibrations bine, frontmen rege benda Positive Vibrations Movement i prijatelj O radija Wenti Wadada preminuo je nakon…

.

Nedeljni vodič od 25. do 31. marta

Poslednja nedelja marta donosi u Novi Sad veliki broj interesantnih događaja, među kojima je najviše koncerata.

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo