.
Trenutno
Music Mix by Dušan Majkić
 Dušan Majkić
Lifestyle / Web

Vodič za ishranu

28.08.2019.

Svima nam krene vodica na usta čim vidimo savršene slike kalorične hrane na društvenim mrežama. Ne možemo da im odolimo sve i ako smo jeli deset sekundi pre toga. Ako već balavimo za hranom po instagramu, nek to onda makar bude ona zdravija opcija.

.

Profil Food guidelines svojim objavama vrlo lako može da vas motiviše da se hranite zdravo. Osim toga, može da vam da predloge i koju hranu u koje vreme bi trebalo da jedete ukoliko želite da se dovedete u red.

Fotografije velikog broja spremljenih jela koje šeruju, izgledaju toliko ukusno da je gotovo nemoguće da ne poželite da ih probate. Jedina razlika u odnosu na one profile gde gledamo snimke topljenog sira je u tome što ćete zahvaljujući ovim fotkama biti u mogućnosti da čak i brokoli učinite preukusnim.

Osim same hrane, tu su i i zanimljivi "izazovi" poput onih koje namirnice bi bilo dobro da izbacite, recimo u narednih 30 dana.

Pored činjenice da će vam dati informacije o tome koliko koja namirnica nosi kalorija, možete saznati i koja je hrana dobra ako ste pod stresom.

Iskreno, nas su ubedili da zdrava hrana nije nužno ružna hrana.

.
Motivacija je ključ kada želimo da počnemo da se bavimo nekom sportskom aktivnošću i da se hranimo zdravo. Ako vam je potrebna…
.
Koliko puta vam se dogodilo da gledate sve te prelepe slike na instagramu, a da apsolutno nemate pojma kako je moguće da toliko lepo…
.
Koliko puta vam se desilo da ne odgovorite na neki mejl i da se toga setite nakon tri dana, odnosno prekasno? Da se to više ne bi…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?