...
TRENUTNO13:30 - 13:45Pesma dana

Lifestyle / Web

Viewpoints – Popunjavanjem upitnika do novca

26.11.2019.

Facebook je izbacio novu aplikaciju, u pitanju je program za istraživanje tržišta od kojeg možete da zaradite. 

.

Korisnici, trenutno samo iz Amerike, koji imaju više od 18 godina, mogu da preuzmu Viewpoints aplikaciju i učestvuju u anketama, tako da Facebook može da nauči više o "lošim uticajima društvenih mreža, ali i pozitivnim stvarima".

U druge mogućnosti spadaju dovršavanje online zadataka umesto Facebooka, ili testiranje novih aplikacija pre same objave. Well-being anketa traje oko 15 minuta i sadrži 1.000 poena, što je oko pet nagradnih dolara koji ležu putem PayPala.

Iz kompanije napominju da će podatke koristiti samo interno i da ih nikako neće deliti trećoj strani, kao i da ih neće prodavati. Facebook Viewpoints app je dostupna za iOS i Android, međutim samo u Americi. Sledeće godine će doći na red i druge države.

Možda te još zanima:

.

Florida zabranjuje pristup društvenim mrežama

Guverner Floride Ron DeSantis potpisao je zakon kojim se deci mlađoj od 14 godina zabranjuje pristup društvenim mrežama. Takođe, za…

.

Smanjuje se upotreba TikToka

TikTok je prošle godine bio na prvom mestu kada je u pitanju broj preuzimanja, ali nije bio prva i po…

.

48.000 kompanija dalo Facebooku podatke o jednoj osobi

Facebook dobija podatke o korisnicima od velikog broja različitih kompanija, a nova studija koju je sproveo Consumer Reports daje bolji…

.

Uvode se ograničenja za Facebook i Instagram

Kompanija Meta najavila je primenu novih ograničenja pristupa određenim sadržajima za adolescente na Facebooku i Instagramu, kako bi promovisala "bezbednu…

.

Ove aplikacije su najgora noćna mora za bateriju telefona

Aplikacije društvenih mreža, striming aplikcije i određene mobilne igre poznate su po tome što prazne baterije pametnih telefona.

.

Ovo su najpopularnije aplikacije za dopisivanje u 2023. godini

Spisak najpopularnijih globalnih mobilnih aplikacija za slanje poruka, zasnovan na broju mesečno aktivnih korisnika, ažuriran je za 2023. godinu.

  • 13:10 Vredi pročitati
  • 13:20 Tehnologija
  • 13:30 Pesma dana
  • 13:45 Prava stvar
  • 14:00 Vaš DJ sat

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo