.
Trenutno
Muzički kalendar
 Dušan Majkić
Lifestyle / Web

Uskoro Facebook Jobs!

20.02.2017.

Očigledno su oni koji tvrde kako je namera Facebooka izgradnja istinske "all in one" platforme na globalnom nivou potpuno u pravu. Jer, na najpopularnijoj društvenoj mreži na svetu konstantno se pojavljuju nove opcije, usluge, mogućnosti… Najnovija je Facebook Jobs!

.

Iako Facebook uvek ubacuje novine, to ne znači da su korisnici nužno oduševljeni time, ali je evidentno da Facebook uopšte ne zazire od ulaska na tržišne segmente koji su već odavno definisani i koji godinama imaju svoje nosioce kvaliteta prepoznate od milijardu ili više ljudi. Već sada se na Facebooku može pronaći "sve što vam treba na jednom mestu", bez potrebe da napuštate platformu.

Poslednja u nizu novih funkcija usmerena je na tržište zapošljavanja. Kada se spomene ovaj termin, verovatno će mnogima prva asocijacija biti LinkedIn društvena mreža za ponudu i potražnju poslova, ali Facebook je sa svojom novom opcijom nazvanom Facebook Jobs odlučio da uđe i u ovaj deo tržišta.

Priča je u svom konceptu vrlo jednostavna, omogućuje poslodavcima da na svojim poslovnim Facebook profilima istaknu oglas za zapošljavanje, a onda će oni koji prate određenu kompaniju dobiti mogućnost da se prijave za pojedinu poziciju. U teoriji, sve je vrlo jednostavno i radi se za tri minuta.

Za sada je Facebook Jobs funkcija dostupna za poslodavce u Sjedinjenim američkim državama i Kanadi. Međutim, i domaće kompanije već dugo postavljaju oglase za posao i na Facebook, ali su to u suštini samo linkovi na njihove stranice. Ubuduće, kada Facebook postavi opciju Jobs globalno, moći ćete putem te platforme dirketno da se prijavite za posao.

Izvor: Novaenergija.net

.
Google Maps ovih dana uvodi novu opciju koja će obradovati sve svetske putnika, a to je izgovoranje imena ulica na jeziku zemlje…
.
Putovati negde sopstevnim automobilom za sobom nosi i traženje i plaćanje parkinga. U Srbiji gotovo da ne postoji mesto koje nije…
.
Vremenom, kako se tehnologija razvija, imamo više mogućnosti kada su u pitanju digitalne beleške, tako da ih sada možemo koristiti…
Program
Kalendar događaja
Novembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?