...
TRENUTNO05:00 - 11:00Music Mix by Majkić

Lifestyle / Web

ScyShow - nauka u zabavnim klipovima

06.02.2017.

Youtube ima minimum 10 vanserijskih naučnih kanala koji će vas držati prikovane za monitor. Bez obzira da li se naukom bavite ili tek volite da saznajete nove stvari 'ScyShow' je jedan od onih kanala koji će zadovoljiti sve vaše prohteve. Kreatori ovog video domena kažu da vas sedam dana u nedelji vode kroz neočekivano, a nauka za tako nešto može obezbediti beskrajno mnogo ideja.

.

Hank Green, Michael Aranda i Olivia Gordon vlasnici su kanala i naučnici su koji vam mogu objasniti bezmalo sve što ste želeli da znate o naučnim disciplinama. Oni svakog dana na kanal kače video-klipove koji se tematski kreću od čuda sveta, preko vrućih naučniuh pitanja pa do vesti iz naučnog sveta. Veoma šarmantni i elokventni domaćini prave klipove na zabavan način što uveliko olakšava razumevanje tematike.

Kada posetite video kanal 'ScyShow' dočekaće vas na hiljade klipova koji su odlično dizajnirani i dinamični i prosečno traju oko 5 minuta pa vam neće oduzeti previše vremena. Ovde možete saznati kako zaista izgleda atom, šta je higs-boson, zašto breskva skuplja usta ili kakva psihologija stoji iza emotikona.

Diverzitet tema na ovom kanalu je ogroman i potpuno je svejedno zanima li vas biologija, jemija, fizika ili medicina, za sve ima dovoljno materijala. Obavezno posetite 'ScyShow', malo zabave i novih saznanja nikada nije na odmet.

P. K.

Možda te još zanima:

.

PewDiePie pravi pauzu početkom sledeće godine

Iako je PewDiePie (Felix Kjellberg) rekao da će detaljnije objašnjenje doći kasnije, nagovestio je da bi to moglo da bude posledica prezasićenja. 

.

Šta donosi Jutjub Premium?

Pounuda premium strimig servisa koji su dostupni u našoj zemlji raste. U toku ove godine, pojavio se i Jutjub Premium.…

.

Koje se muzičke striming platforme slušaju u Srbiji?

Prošlo je vreme kaseta, prošlo je i vreme CD-ova, došlo je vreme muzičkih striming platformi. Aplikacije koje na vaš telefon…

.

Lakša pretraga delova videa

Nije problem pronaći video. Problem je pronaći jedan kratak deo video snimka koji traje više od 2 minuta. Rešenje izgleda…

.

PewDiePie dostigao 100 miliona pretplatnika

Razvoj novih tehnologija omogućio je i razvoj novih zanimanja. Neka od najzastupljenijih jesu instagram influenseri i jutjuberi. Koliko su ova…

.

Online identitet je pitanje ličnog interesa

Zakon o zaštiti podataka o ličnosti u Srbiji počinje da se primenjuje od 21. avgusta i sa sobom donosi niz…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music Mix by Majkić
  • 11:00 Radio Gruvanje
  • 12:00 U kakvoj zemlji želim da živim

Kalendar događaja

Januar 2020.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  

Anketa

Koliko verujete u horoskop?

Oradio logo