.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Web

Sajt koji pokazuje koliko ste stari

27.04.2016.

Ako ste od onih koji misle da ih vreme sustiže, prestiže i narušava mladost, onda možda sajt koji preporučujemo i nije za vas. Međutim, ako umete da se šalite na svoj račun onda je you'regettingold.com prava stvar za vas. 

.

Mislite li da vreme leti neverovatnom brzinom i da vas to ugrožava? Postoji razlog za takvo mišljenje. Jednostavno, starite. Na sajtu you are getting old možete da vidite koliko ste stari, šta je ono što je obeležilo svaku dekadu vašeg života i da se krajnje podlo poigra sa vama.

Dovoljno je da unesete datum rođenja i magija se dešava. Postajete svesni svoje matorosti. Ne zvuči preterano zanimljivo i privlačno? Ali jeste, verujte na reč.

Prvo vam nabije na nos da ima ljudi koji su mlađi od vas. Ako vas ta realna informacija ne potrese, tu je sledeća. Izbroji vam svećice na tortama koje ste tokom godina duvali. Moj broj je 435. Veoma strašno. A još strašnije je što mi je sajt lepo saopštio da je 57 odsto posetilaca mlađe od mene. Nije za one koji su u krizi srednjih godina. Definitivno.

Ali da nije sve u vređanju pokazuje gomila zanimljivih informacija tipa šta je bilo popularno kada ste bili sasvim mali, pa dete, tinejdžer... I tako do danas. Zanimljiv i možda koristan sajt kako bismo naučili da cenimo vreme koje provodimo ovde.

J. M.

.
Problem u koji svi često upadnemo kada vreme postane hladnije i kada se približi jesen, jeste taj da smo pogledali sve filmove,…
.
Dok pešačiš, možeš pomoći deci oboleloj od raka. Pitaš se, kako? Preko ove aplikacije. 
.
Motivacija je ključ kada želimo da počnemo da se bavimo nekom sportskom aktivnošću i da se hranimo zdravo. Ako vam je potrebna…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?