.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Web

#RADIOBATTLERS: O radio ponovo učesnik Radio bitke!

31.12.2015.

Sa nestrpljenjem iščekujemo Novu godinu i gomilu izazova koje nam ona donosi. Našem kolektivu će prvi zadatak u narednoj godini biti da pobedi u prvom krugu Radio bitke, koji se održava 17. januara. Ne znate šta je to? Pa samo se setite kako je tviter "goreo" kada smo u martu učestvovali u finalu prve i jedine dosadašnje radijske bitke i to ni manje ni više nego u Milanu. Sada, istorija se ponavlja i nova bitka nas očekuje! 

.

Sofija koja je u prethodnom izdanju Radio bitke bila predstavnik O radija, kaže da joj je učešće u takmičenju ovog tipa jedno od najboljih iskustava u životu.

"Pre svega zbog adrenalina koji osećaš dok se takmičiš, ali najviše zbog poznanstava koje sam stekla, zbog svih tih divnih ljudi koji su učestvovali i organizovali bitku. Ove godine smo ipak malo spremniji i znamo u šta se upuštamo, pa mnogo ozbiljnije pristupamo svemu, ali naravno, uz dozu zabave jer je u tom projektu zapravo najbitnije da se dobro zabaviš. Jednostavno, nije interesantno kad tome pristupiš kao nekoj poslovnoj obavezi. Uzimajući sve to u obzir, očekujem da ćemo ove godine biti još srčaniji, šarmantniji i borbeniji".

Naša novinarka Jasna kaže da je za nju Radio bitka bila jako uzbudljiva, zato što je to bio prvi put da smo se zajedno kao kolektiv takmičili sa nekim iz Evrope, nekim ko je jako iskusan u svom poslu i pobedili ga.

"Mislim da ćemo ove godine da razvalimo kao i prošle, ali da ćemo da budemo još mnogo bolji, zato što smo naučili nešto od Letonaca prošle godine, tako da smo sad razvili strategiju i platićemo neke botove... Šalim se, nećemo nikoga da platimo nego ćemo mi da budemo ti botovi, tako da će Tviter da gori 17. januara".

Naš koordinator društvenih mreža, onaj koji nas sve postrojava i organizuje, Pera, kaže da smo u prethodnu radijsku bitku ušli malkice naivno.

"Sve se svelo na to ko koga poznaje i na koji način može da ga animira. Sada smo izgradili neko ime, radijska bitka je postala recimo mali brend koji će postati još veći jer sada imamo ozbiljnu taktiku. U kojoj ćemo upotrebiti i neke resurse za koje ne možemo da vam kažemo kako izgledaju i kako se zovu, ali su veoma efikasni u ovakvoj vrsti bitke".

Beata Kovač, muzička urednica O radija kaže da je za prethodnu bitku bilo lako odabrati pesme, problem je bio suziti izbor na tri.

"I za ovu bitku imamo veoma dobre hitove, mogu vam samo reći da će biti veselo i da će to biti najbolja muzika u celoj Evropi".

Voditeljski par koji će nas predstavljati 17. janura su Sofija i Vule. Kako muški deo para kaže, ne brine se da će sve proći u najboljem redu.

"Ja sam sto posto uveren da će biti zabavno i veoma dinamično kao što je bilo i prethodni put. Mislim da će biti još bolje, prvo, zato što je i meni prvi put da učestvujem a drugo zato što smo mnogo bolje upoznati sa celom stvari. Prosto mi nije toliko ni bitno ko su nam protivnici, bitnije je da i oni budu dobro rasoloženi da nam se suprostave dobrom zabavom, a kako Sofija i ja to umemo to je nenadmašivo".

Vas sve pozivamo da budete uz O radio 17. janura, glasajte za nas, tvitajte kao blesavi i pomozite nam da pobedimo Nemce. Nekada Valter sada mi! Kako je naš tviter zid izgledao nakon prošle bitke možete pročitati ovde.

.
Koliko puta vam se dogodilo da gledate sve te prelepe slike na instagramu, a da apsolutno nemate pojma kako je moguće da toliko lepo…
.
Koliko puta vam se desilo da ne odgovorite na neki mejl i da se toga setite nakon tri dana, odnosno prekasno? Da se to više ne bi…
.
Da biste došli do posla danas nije dovoljno samo da ga dobro poznajete, već i da se predstavite na pravi način. Tu vam može pomoći CV…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?