.
Trenutno
Leto
 Novinari O radija
Lifestyle / Web

Pripremite put uz lokalne informacije

22.05.2017.

Sajt Theculturetrip.com nastao je iz želje da se turistima pruže dobre i upotrebljive informacije o destinacijama na koje žele da idu, ali iz ugla lokalne zajednice. Kada po strani stavimo zanemnitosti koje svako mesto na svetu ima, sve te destinacije imaju obilje bisera koje bi trebalo da vidimo. Ovaj portal se specijalizovao baš za te alternativne lokacije, manifestacije, restorane, galerije koje nećete videti u agencijskim ponudama.

.

Sajt je podeljen na kontinente pa u oviru svake od tih sekcija možete naći tekstove sa lica mesta, odlično napisane reportaže koje obiluju korisnim informacijama. U pojedinim slučajevima možete bukvalno da obilazite neko mesto prateći ono što je napisao u tekstu i dan će vam biti beskrajno ispunjen. Na sajtu the culturetrip.com naći ćete prikaze gastronomije, kulture, lokalnih običaja, proslava i još mnogo toga što bi moglo da vam da ideju za putovanje.

Ovaj portal posećuje preko šest miliona korisnika mesečno, kancelarija im se proširila na tri kontinenta, a tekstove šalju na stotine saradnika iz celog sveta. U do sada objavljenih 38.000 članaka stale su najvažnije destinacije na planeti, a sadržaj se dodaje svakodnevno. Zato kada odaberete neku destinaciju, obavezno je potražite i na ovom sajtu jer boravak može da vam bude bitno kvalitetniji od planiranog.

P. K.

.
Problem u koji svi često upadnemo kada vreme postane hladnije i kada se približi jesen, jeste taj da smo pogledali sve filmove,…
.
Dok pešačiš, možeš pomoći deci oboleloj od raka. Pitaš se, kako? Preko ove aplikacije. 
.
Motivacija je ključ kada želimo da počnemo da se bavimo nekom sportskom aktivnošću i da se hranimo zdravo. Ako vam je potrebna…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?