...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Web

NOWNESS: Inspiracija i lepota na dohvat klika

06.04.2016.

Ukoliko želite da glavu napunite inspiracijom, preporuka je da posetite sajt NOWNESS. Ova platforma vrlo pažljivo bira za vas video materijal iz celog sveta, koji vam može poslužiti da oplemenite svoj život, dizajn, enetrijer...

.

NOWNESS je pokret, ne samo web sajt, koji svakodnevno slavi izuzetnost u stvaralaštvu i storytellingu. Kako su naveli osnivači sajta, smislili su jedinstvenu strategiju programiranja, kako bi za korisnike stvorili oazu inspiracije bilo da se radi o umetnosti, dizajnu, modi, muzici, hrani ili putovanjima. 

Sajt je pokrenut 2010. godine, a od tada do danas osvojili su više prestižnih nagrada za svoj pristup pričanju priča kroz video radove. 

"Radimo sa neverovatnim talentima, bilo da se radi o afirmisanim filmadžijama ili o ljudima koji su se tek pojavili na sceni", piše na sajtu. Zahvaljujući tome, korisnici svakodnevno imaju pristup odabranim pričama koje su dizajnirane da izazovu inspiraciju i debatu .

Pažljivi izbor video radova dobija još lepšu dimenziju ukoliko postanete registrovani korisnik. Ova opcija omogućava da napravite listu videa, koju kasnije možete pogledati klikom na ikonicu play u gornjem desnom uglu sajta. Svoju galeriju možete stvoriti jednostavnim klikom na plus dugme, koje se pojavljuje u uglu svakog prozorčeta sa video prilogom.

NOWNESS je i jedna zanimljiva zajednica ljudi, sa kojima možete svakodnevno podeliti svoja interesovanja. Postoji i opcija Add To Playlist, a nakom formiranja svoje možete je lako šerovati sa ostalim članovima.

Takođe, svoje radove možete poslati uredništvu preko jednostavnog formulra koji možete pronaći i u tekstu na našem sajtu.

Sajt i video materijal koji urednici biraju za vas je dostupan i na više jezika, uključujući engleski, kineski, francuski, nemački ili ruski, a dovoljno je da na prozoru videa uključite opciju subtitle.

M.L.

Možda te još zanima:

.

Digitalna mapa uma

Ako vam se često ideje javljaju dok ste u pokretu, pa želite da ih zapišete da ne zaboravite, Mind Meister je  aplikacija…

.

Priče iz života znamenitih ličnosti na sajtu Biography.com

Kako se obogatila porodica Tramp, čime se sve bavi Dejvid Haselhof ili gde je danas Madona - sve to možete…

.

I koja je uopšte poenta lajka?

Instagram želi da natera korisnike da prestanu da jure za lajkovima i nauči ih da cene i prate pravi sadržaj,…

.

Uskoro Chrome 77

Zahvaljujući kompaniji Google, Android, Windows, Mac, Linux i iOS platforme dobijaju novi pregledač, a u pitanju je Chrome 77. Ovo…

.

Posetite raj grilovanog sira

Prvo, nemojte da vas zavara ime sajta. Nije u pitanju škola kuvanja niti ustanova za visoko obrazovanje. Oni su, međutim,…

.

Sajt sa odličnim sajtovima!

Čak i na internetu koji nam nudi bezbroj mogućnosti, nekada možemo da upadnemo u rutinu kada su u pitanju stvari…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Marko
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Kalendar događaja

Januar 2020.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  

Anketa

Koliko verujete u horoskop?

Oradio logo