...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Web

NOWNESS: Inspiracija i lepota na dohvat klika

06.04.2016.

Ukoliko želite da glavu napunite inspiracijom, preporuka je da posetite sajt NOWNESS. Ova platforma vrlo pažljivo bira za vas video materijal iz celog sveta, koji vam može poslužiti da oplemenite svoj život, dizajn, enetrijer...

.

NOWNESS je pokret, ne samo web sajt, koji svakodnevno slavi izuzetnost u stvaralaštvu i storytellingu. Kako su naveli osnivači sajta, smislili su jedinstvenu strategiju programiranja, kako bi za korisnike stvorili oazu inspiracije bilo da se radi o umetnosti, dizajnu, modi, muzici, hrani ili putovanjima. 

Sajt je pokrenut 2010. godine, a od tada do danas osvojili su više prestižnih nagrada za svoj pristup pričanju priča kroz video radove. 

"Radimo sa neverovatnim talentima, bilo da se radi o afirmisanim filmadžijama ili o ljudima koji su se tek pojavili na sceni", piše na sajtu. Zahvaljujući tome, korisnici svakodnevno imaju pristup odabranim pričama koje su dizajnirane da izazovu inspiraciju i debatu .

Pažljivi izbor video radova dobija još lepšu dimenziju ukoliko postanete registrovani korisnik. Ova opcija omogućava da napravite listu videa, koju kasnije možete pogledati klikom na ikonicu play u gornjem desnom uglu sajta. Svoju galeriju možete stvoriti jednostavnim klikom na plus dugme, koje se pojavljuje u uglu svakog prozorčeta sa video prilogom.

NOWNESS je i jedna zanimljiva zajednica ljudi, sa kojima možete svakodnevno podeliti svoja interesovanja. Postoji i opcija Add To Playlist, a nakom formiranja svoje možete je lako šerovati sa ostalim članovima.

Takođe, svoje radove možete poslati uredništvu preko jednostavnog formulra koji možete pronaći i u tekstu na našem sajtu.

Sajt i video materijal koji urednici biraju za vas je dostupan i na više jezika, uključujući engleski, kineski, francuski, nemački ili ruski, a dovoljno je da na prozoru videa uključite opciju subtitle.

M.L.

Možda te još zanima:

.

Izgleda da nismo sami, sami i ničiji

Kako su istraživanja uznapredovala i dovela do raznoraznih otkrića u gotovo svim sferama života, naučnici su došli i do novih…

.

Google unapređuje pretragu interneta

Google pretrage sa navodnicima su postale mnogo korisnije ako tražite tačno mesto na kome se reči pojavljuju na stranici. Internet gigant je…

.

Kako upisati master na Polimi Univerzitetu

Webinar pod nazivom "Kako upisati master na Univerzitetu Politecnico di Milano" biće održan u petak 29. januara u 17:30h na…

.

Ideje za uređenje doma na jednom mestu

Ako vamje dosadio postojeći enterijer doma ili planirate selidbu, a manjka vam ideja o uređenju, imamo sajt koji vam u…

.

Istražujte galaksiju

Ako se često uhvatite kako gledate u nebo, pitajući se ima li života tamo gore, kakav je i šta uopšte…

.

Mentalna higijena očas posla

Radoznalost vam je drugo ime i ne možete da se smirite ukoliko ne znate baš sve o svemu što vas…

  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Superoperater
  • 21:00 Music Mix by Bea

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo