.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Web

NOWNESS: Inspiracija i lepota na dohvat klika

06.04.2016.

Ukoliko želite da glavu napunite inspiracijom, preporuka je da posetite sajt NOWNESS. Ova platforma vrlo pažljivo bira za vas video materijal iz celog sveta, koji vam može poslužiti da oplemenite svoj život, dizajn, enetrijer...

.

NOWNESS je pokret, ne samo web sajt, koji svakodnevno slavi izuzetnost u stvaralaštvu i storytellingu. Kako su naveli osnivači sajta, smislili su jedinstvenu strategiju programiranja, kako bi za korisnike stvorili oazu inspiracije bilo da se radi o umetnosti, dizajnu, modi, muzici, hrani ili putovanjima. 

Sajt je pokrenut 2010. godine, a od tada do danas osvojili su više prestižnih nagrada za svoj pristup pričanju priča kroz video radove. 

"Radimo sa neverovatnim talentima, bilo da se radi o afirmisanim filmadžijama ili o ljudima koji su se tek pojavili na sceni", piše na sajtu. Zahvaljujući tome, korisnici svakodnevno imaju pristup odabranim pričama koje su dizajnirane da izazovu inspiraciju i debatu .

Pažljivi izbor video radova dobija još lepšu dimenziju ukoliko postanete registrovani korisnik. Ova opcija omogućava da napravite listu videa, koju kasnije možete pogledati klikom na ikonicu play u gornjem desnom uglu sajta. Svoju galeriju možete stvoriti jednostavnim klikom na plus dugme, koje se pojavljuje u uglu svakog prozorčeta sa video prilogom.

NOWNESS je i jedna zanimljiva zajednica ljudi, sa kojima možete svakodnevno podeliti svoja interesovanja. Postoji i opcija Add To Playlist, a nakom formiranja svoje možete je lako šerovati sa ostalim članovima.

Takođe, svoje radove možete poslati uredništvu preko jednostavnog formulra koji možete pronaći i u tekstu na našem sajtu.

Sajt i video materijal koji urednici biraju za vas je dostupan i na više jezika, uključujući engleski, kineski, francuski, nemački ili ruski, a dovoljno je da na prozoru videa uključite opciju subtitle.

M.L.

.
Ako vam instagram služi pretežno za gledanje mimova, gotovo je sigurno da vam je explore feed prepun ovakvog sadržaja. Ipak, da…
.
Jedna tura godišnjih odmora se lagano završava, ali za sve one koji još nisu ispucali sve dane, stiže pomoć kada je u pitanju…
.
Mnogo je lakše popiti kafu umesto obroka, nego konstantno smišljati nove kombinacije hrane. Na kafi nažalost ne može da se živi,…
Program
Kalendar događaja
Avgust 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?