...
TRENUTNO14:00 - 15:00Škripa

Lifestyle / Web

Novi dizajn Fejsbuka dostupan svima

11.05.2020.

Fejsbuk već duže vreme pokušava da privikne korisnike na novi dizajn. Vreme privikavanja je gotovo i sada će svi korisnici, hteli to ili ne, morati da pređu na novi izgled ove popularne društvene mreže.

.

Kako piše Gadgets360, još tokom martat Fejsbuk je počeo da uvodi novi dizajn kod velikog broja korisnika. Neki kojima je ova promena teško pala su, tokom ovog perioda, imali opciju da nastave da koriste stari dizajn. Period prelaska se polako bliži kraju i svi korisnici ove društvene mreže će na svojim ekranima imati priliku da vide kako izgleda nova verzija Fejsubka.

Iz ove kompanije poručuju da je novi dizajn brži od predhodnog i jednostavniji za korišćenje. Brzina se najviše ogleda u dopisivanju sa drugim korisnicima, koje je sada bolje integrisano u sam sajt. Sada to sve izgleda kao na Mesindžeru, što je okruženje koje svi dobro poznajemo. Jedna od velikih novina je i dark mod, koji postao neizostavan trend.

Možda te još zanima:

.

TikTok kao simbol globalnog rata

Ako ste se rodili nakon 1995. godine, čestitamo, vi ste generacija Z. Politički ste angažovani i osvešćeni, ali samo na…

.

Instagram Reels kao konkurenciju TikToku

Tik Toku izgleda ozbiljno otkucava vreme slave

.

Da uvek budete aktuelni na Fejsbuku

Fejsbuk je dodao novu opciju koja će vas upozoriti ako pokušate da podelite staru vest. Ona će prikazati pop-up prozor sa…

.

Kampanja protiv Facebook oglasa

Na pozive organizacije koje se bave zaštitom građanskih prava da prekinu sa oglašavanjem na Facebooku odaziva se sve više kompanija.

.

Vikipedija činjenice na Fejsbuku?

Fejsbuk testira novu funkciju koja u nekim rezultatima pretrage prikazuje činjenične informacije sa Vikipedije, potvrdila je ova kompanija.

.

UK istražuje kako je Facebook kupio Giphy

Velika Britanija i Organizacija za zaštitu konkurencije istražuje Facebook zbog ove kupovine.

  • 12:00 Leto na O radiju
  • 13:20 Gost O radija
  • 14:00 Škripa
  • 15:00 Leto na O radiju
  • 15:40 O tome se priča

Anketa

Šta vam najviše nedostaje u "novoj normalnosti"?

Oradio logo