...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music mix by Anja

Lifestyle / Web

Muzika iz celog sveta na jednom mestu

08.11.2017.

Jedan francuski bend osmislio je sajt na kome je moguće preslušavati muziku iz celog sveta. I šta je tu novo, pitate se. Ono po čemu je ovaj sajt jedinstven jeste mogućnost da sami okačite pesmu i tako je podelite sa gomilom ljudi sa kojima delimo planetu. 

.

Radioooo.com je sajt na kome možete provoditi sate preslušavajući muziku koju su postavili korisnici širom sveta. Ako smatrate da određene pesme zaslužuju da ih ceo svet čuje, onda je ovo zaista idealna adresa za vas. Birajte deceniju, setite se koji su se hitovi tada vrteli i postavite pesme kako bi svi mogli da ih čuju. Na mapi birate koju ćete zemlju da posetite i jedan klik vas deli od slušanja muzike za svako raspoloženje.

Od korejanskog svinga preko kolumbijske etno muzike, pa sve do elektronske Indije, otkrivanje novih žanrova vas zaista samo može razveseliti.

hh png

Kada vam se neka pesma ne dopadne, jednostavno se prebacite na drugu deceniju ili državu. Ukoliko ste raspoloženi za sporiji ritam tog dana ili pak imate "uvrnut" ukus za muziku i to možete da birate. Sajt je neverovatno jednostavan za korišćenje.

Postoji i opcija TAXI koja vam omogućava da krenete na road trip. U pauzama puta stajete u zemljama i slušate odabrane pesme. Takođe, ukoliko vam se svidi nečiji odabir pesme možete ga lajkovati i šerovati.

I O radio će se pridružiti ovom fenomenalnom sajtu, tako što ćemo postaviti muziku nekih bendova sa domaće muzičke scene. Detaljnije o radioooo.com čitajte na našem sajtu, a njih pratite i na Fejsbuku.

J. M.

Možda te još zanima:

.

EcoMan 2023: I Oradio u trci za očuvanje prirode

Posle uspešne prve EcoMan trke, koja je održana u septembru prošle godine, udruženje Zeleni Sad odlučilo je da ovaj događaj…

.

Za četvoronožne heroje Novog Sada

Novi Sad je nedavno postao bogatiji za još jedan mural. Ovog puta delo je posvećeno napuštenim psima, a svoje mesto…

.

Elektro zvuk na Oradiju petkom od 22

Nova muzička emisija koja je prošle nedelje krenula na O radiju zove se Floating Sounds, a uređuje je Čaba Horvat.…

.

Jedna Komuna za sve

Da li se i vama čini da u poslednje vreme mala preduzeća imaju tendenciju da privuku druga mala preduzeća, stvarajući…

.

Kezz: Kvalitet vremenom ispliva

Tamaru Ristić Kezz dosad ste sigurno upamtili po glasu i energiji. Pre nekoliko godina započela je svoj muzički put, oduševljavajući publiku…

.

Elektronska koža koja rekreira osećaj dodira

Naučnici iz Singapura su napravili elektronsku kožu koja može da se koristi na robotima i pirotetičkim pomagalima. Njena specifičnost je…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo