...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Web

Kalkulator koji može sve

17.02.2020.

Kalkluatori koji su unapred instalirani na telefone imaju, uglavnom, mogućnost rešavanja samo najosnovnijih matematičkih operacija. Zato je tu All-In-One Calculator, koji može da reši skoro svaki zadatak.

.

All-In-One Calculator ima sposobnost da rešava više od 75 računskih operacija. Pored toga, aplikacija može da služi i kao konverter veličina. Kada joj zadate neki komplikovan matematički probem, možete ispratiti kako se on rešava, korak po korak. Ovo će sigurno pomoći svima koji muku muče sa matematikom, bilo u srednjoj školi ili na fakultetu.

Aplikacija može da rešava i neke geometrijske probleme. Korisnici mogu izračunati površinu geometrijskih tela ili njihovu zapremenu, kao i mnoge druge mere.

‎‎All-in-one Calculator je besplatan i dostupan je na Android i iOS uređajima.

Možda te još zanima:

.

Druga strana društvenih mreža: edukativni sadržaji za mlade

U poslednje vreme sve više kreatora se odlučuje da na društvene mreže plasira edukativan sadržaj, koga, sada već poslovično manjka.…

.

Maj mesec matematike

Naučno’popularna manifestacija "Maj mesec matematike" počinje 11. maja i trajaće do kraja meseca. "Stvarnost očima velikih podataka" je slogan ovogodišnjeg…

.

Besplatna priprema za prijemni ispit na PMF-u

Departman za matematiku i informatiku Prirodno-matematičkog fakulteta organizuje besplatne online pripreme za srednjoškolce, za prijemne ispite iz matematike i informatike.

.

Na Balkanskoj informatičkoj olimpijadi srednjoškolcima iz Srbije četiri medalje

Na 28. Balkanskoj informatičkoj olimpijadi u Bukureštu, četvoročlana ekipa Srbije osvojila je tri srebrne i jednu bronzanu medalju, saopštilo je…

.

Učim matematiku na Pornhubu, stvarno

Kada neko spomene Pornhub, odmah pomislimo na pornografiju. Ali nije baš tako. Verovali ili ne, ima tu i časova matematike.

.

Koliko ste sati izgubili na GOT?

Legenda kaže da je najbolji period za gledanje serija - ispitni rok. Ispiti nisu položeni, ali su zato sve sezone…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 06:00 Music mix by Anja
  • 11:00 Y2K

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo