...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music mix by Anja

Društvo / Obrazovanje

Besplatna priprema za prijemni ispit na PMF-u

01.02.2023.

Departman za matematiku i informatiku Prirodno-matematičkog fakulteta organizuje besplatne online pripreme za srednjoškolce, za prijemne ispite iz matematike i informatike.

.

Pripreme počinju u ponedeljak 6. februara u 20 časova. Nastava će se odvijati svakog narednog utorka od 20 časova. Svi zainteresovani su u obavezi da naprave nalog na portalu Prirodno-matematičkog fakulteta kako bi mogli da učestvuju u pripremnoj nastavi, istaknuto je u saopštenju.

Tokom priprema đaci će sa profesorima obrađivati sve teme koje će biti na prijemnom ispitu. Naglašeno je da će u sklopu priprema biti održan i probni online prijemni.

Učesnici će moći da se uključe u predavanje u bilo kom trenutku, objašnjavaju organizatori. Za sve one koji nisu u mogućnosti da prisustvuju predavanjima, biće omogućeno i odloženo gledanje jer će svako predavanje biti snimljeno i dosupno na portalu Prirodno-matematičkog fakulteta.


Tagovi

Možda te još zanima:

.

Upoznaj studije audiovizuelnih medija Akademije umetnosti

Akademija umetnosti Univerziteta u Novom Sadu organizuje u subotu 18. marta od 17 časova online prezentovanje studija audiovizuelnih medija.

.

Otvorena vrata i simulacija prijemnog ispita Odseka za medijske studije

Odsek za Medijske studije Filozofskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu organizuje dan otvorenih vrata i simulaciju prijemnog ispita u subotu…

.

Osmisli najbolji slogan i osvoji nagradu

Poljoprivredni fakultet Univeziteta u Novom Sadu otvara konkurs za učenike završnih godina svih srednjih škola sa teritorije Vojvodine čiji je…

.

Dan otvorenih vrata na Filozofskom fakultetu

Filozofski fakultet Univerziteta u Novom Sadu organizuje online "Dan otvorenih vrata" za studijske programe Žurnalistika i Komunikologija i odnosi sa…

.

Akademija umetnosti u ponedeljak otvara vrata

Akademija umetnosti u Novom Sadu održava "Nedelju otvorenih vrata" koja će biti svečano otvorena u ponedeljak 27. februara u deset…

.

Upoznaj studije audiovizuelnih medija Akademije umetnosti

Akademija umetnosti Univerziteta u Novom Sadu organizuje u subotu 18. marta od 17 časova online prezentovanje studija audiovizuelnih medija.

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo