...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music mix by Anja

Lifestyle / Web

Football 365 uz početak Premijer lige

10.08.2017.

U petak počinje nova sezona engleske Premijer lige u fudbalu. Za fanove fudbala širom sveta letnja pauza u najboljoj ligi na svetu je prava noćna mora i period u godini kada izgrickaju sve nokte čekajući da se lopta ponovo zakotrlja engleskim terenima. Gotovo svi ozbiljni sportski sajtovi na svetu bave se Premijer ligom, a mi smo odlučili da vam danas predstavimo jedan od najboljih – football365.

.

Ovaj sajt prati zbivanja u Premijer ligi do najsitinijih detalja. Transferi, glasine, povrede, istorijat, detaljan prikaz svih klubova, izveštaji sa utakmica, video klipovi, klađenje... Većinom tekstova provejava blagi cinizam, tako karakterističan za ostrvske medije.

U ovom trenutku, dan pred početak novog prvenstva, na sajtu možete pronaći spisak svih letnjih transfera, vesti i "šuškanja" o tome koji bi prelazak još mogao da se dogodi i sa kakvim timovima, nadanjima ili strepnjama ekipe ulaze u novu seozonu.

Zanimljiva je rubrika "Top ten" u kojoj autori sajta biraju najboljih ili najgorih deset u različlitim kategorijama – od deset najboljih utakmica kojima su otvarane nove sezone pa do, na primer, deset najzvučnijih transfera koji su na kraju neslavno završili.

U ovom trenutku, logično, vodeći tekst u toj rubrici je "Deset razloga zbog kojih smo tako prokleto uzbuđeni zbog početka Premijer lige". Pauza je predugo trajala, ali život od 11. avgusta ponovo ima smisla.

P. N.

Možda te još zanima:

.

Sportski podkasti u Srbiji - prostor bez ograničenja

Sport se kod nas voli i prati veoma srčano, pa je nekako logično da se sa istim takvim žarom i…

.

Fantazi lige: Igra ili nešto više?

Kada neko kaže da prati sport, verovatno su prva asocijacija na to prenosi utakmica i praćenje sportskih vesti, no danas…

.

Uspeh dođe kada iskreno radiš ono što voliš

Da bi srpski fudbal mogao da se nada još boljim igrama reprezentacije i većim uspesima od onih koji su do…

.

Američki fudbal ima budućnost i kod nas

Iza nas je još jedno finale NFL-a, popularni Super Bowl. Igrači Kanzas Siti Čifsa pobedili su Filadelfija Iglse rezultatom 38:35…

.

SP u Kataru: Kako se navija bez alkohola?

Svetsko prvenstvo u Kataru završeno je za našu reprezentaciju i dugo ćemo ga pamtiti. I igrači i navijači kojih je…

.

Svetsko prvenstvo: Vodič za preživljavanje

Danas u 17 časova utakmicom između Katara i Ekvadora počinje 22. Svetsko fudbalsko prvenstvo, koje će biti specifično po mnogo…

  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Vaš DJ sat
  • 21:00 Music mix by Anja

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo