.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Web

Filmske top liste u svim mogućim varijantama

01.09.2016.

Taste of cinema nije samo još jedan sajt sa raznoraznim top listama filmova. Ako vas zaista zanimaju dobri filmovi, najrazličitija svetska ostvarenja ili pravi klasici, onda je ovaj sajt pravo mesto za vas.

.

Da li ste ikada razmišljali o tome koji su to najgori filmovi u istoriji kinematografije koji su zapravo imali šansu da postanu veliki? Ili, koji su to najbolji ratni filmovi snimljeni van Holivuda? Ili najbolji filmovi o vezi čoveka i tehnologije? Ili vam je, recimo, Harvi Kajtel omiljeni glumac pa ste sastavili svoju listu njegovih najboljih ostvarenja.

Taste of cinema je sajt koji svakodnevno nudi upravo ovakve i još daleko šašavije liste, pravo mesto da upoznate najrazličitije reditelje i autore iz brojnih zemalja sveta, da uporedite sopstvene liste najboljih filmova, žanrova i razdoblja, ali i da temeljno razumete filmsku kulturu u određenoj zemlji, shvatite pravila nekog žanra ili pokreta.

Osim lista najboljih i najgorih filmova u svim mogućim i nemogućim kategorijama, tu su i liste različitih autora, kao i recenzije starih i novih poznatih i nepoznatih filmova. Ukoliko smatrate da ste vešti u pisanju filmskih recenzija ili pravljenju top lista filmova, možete im pisati i dobiti honorar za svoj tekst ili listu.

Taste of cinema je neizostavna lokacija za svako jutarnje prelistavanje weba. Ovih dana, pored ostalog, na naslovnoj strani aktuelna je lista najboljih filmova u 2016. (do sada), ali i lista onih filmova koji su u tekućoj godini najviše razočarali.

P. N.

.
Oko 17 odsto fotografija na telefonu su kopije originala. One takođe troše deo memorije, čime se smanjuje prostor i utiče na normalan…
.
Ako često putujete verovatno već znate koliko je vremena neophodno da se put dobro organizuje, kako biste postigli sve što planirate.…
.
Kako je YouTube prvenstveno namenjen gledanju videa, korisnici su do sada bili prinuđeni da paralelno koriste još nekoliko aplikacija…
Program
Kalendar događaja
Jul 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?