.
Trenutno
Škripa
 Dušan Majkić
Lifestyle / Web

Filmske top liste u svim mogućim varijantama

01.09.2016.

Taste of cinema nije samo još jedan sajt sa raznoraznim top listama filmova. Ako vas zaista zanimaju dobri filmovi, najrazličitija svetska ostvarenja ili pravi klasici, onda je ovaj sajt pravo mesto za vas.

.

Da li ste ikada razmišljali o tome koji su to najgori filmovi u istoriji kinematografije koji su zapravo imali šansu da postanu veliki? Ili, koji su to najbolji ratni filmovi snimljeni van Holivuda? Ili najbolji filmovi o vezi čoveka i tehnologije? Ili vam je, recimo, Harvi Kajtel omiljeni glumac pa ste sastavili svoju listu njegovih najboljih ostvarenja.

Taste of cinema je sajt koji svakodnevno nudi upravo ovakve i još daleko šašavije liste, pravo mesto da upoznate najrazličitije reditelje i autore iz brojnih zemalja sveta, da uporedite sopstvene liste najboljih filmova, žanrova i razdoblja, ali i da temeljno razumete filmsku kulturu u određenoj zemlji, shvatite pravila nekog žanra ili pokreta.

Osim lista najboljih i najgorih filmova u svim mogućim i nemogućim kategorijama, tu su i liste različitih autora, kao i recenzije starih i novih poznatih i nepoznatih filmova. Ukoliko smatrate da ste vešti u pisanju filmskih recenzija ili pravljenju top lista filmova, možete im pisati i dobiti honorar za svoj tekst ili listu.

Taste of cinema je neizostavna lokacija za svako jutarnje prelistavanje weba. Ovih dana, pored ostalog, na naslovnoj strani aktuelna je lista najboljih filmova u 2016. (do sada), ali i lista onih filmova koji su u tekućoj godini najviše razočarali.

P. N.

.
Promenljivo vreme dovodi do čestih prehlada, a kako ne bismo zaboravljali na terapiju, postoji aplikacija koja će nas podsetiti…
.
Koliko su prognoze pouzdane, kao i to koliko je detaljnih informacija o padavinama, vazdušnom pritisku, vlažnosti vazduha, zavisi…
.
Nekad nam je potrebna dobra organizacija ili motivacija da bismo ispunili određene ciljeve. U obliku aplikacije. 
Program
Kalendar događaja
Novembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?