.
Trenutno
Music mix
Lifestyle / Web

CVMKR.com - alatka za šminkanje biografija

28.07.2016.

Malo je poslova u današnje vreme za koje vam neće tražiti CV. Sada je već postalo standard da vaša poslovna biografija mora biti svedena, informativna i likovno atraktivno uređena. Zato vam danas predstavljamo sajt "CV maker" koji se nalazi na adresi cvmkr.com

.

Usluge sajta cvmkr.com su besplatne. U pitanju je interfejs na kojem sami birate ponuđene opcije za kreiranje CV-ja i uređujete ga onako kako želite, ali u okviru nepisanih pravila koja vladaju na tržištu poslova. Stari je nauk da CV treba da pravite za svakog potencijalnog poslodavca posebno, a ovaj sajt vam nudi sijaset mogućnosti za to.

Po ulasku na sajt, kliknete na ikonicu "Make your CV" i počnete da unosite podatke. Sajt je predvideo kolone za sve što bi na jednom rezimeu moralo da postoji, uključujući i ubacivanje fotografije, a postoji mogućnost i da dodate kolone koje sajt nije ponudio po defaultu. U svakom trenutku možete da vidite kako će CV izgledati klikom na ikonicu "preview" i da potom izmenite ono što vam je višak ili vam se ne dopada. Kada unesete sve podatke izabirete neki od dostupnih likovnih stilova. Ova mogućnost je uglavnom ograničena, jer CV treba da bude svedenog izgleda, pa ne očekujte da možete da ga farbate kako želite. CV je na kraju moguće eksportovati u PDF, HTML i Txt formatu.

Da biste sačuvali ili odštampali dokument morate kreirati nalog na sajtu koji vam nudi i premium status, što će vas koštati 16 dolara. Međutim i osnovna podešavanja pružaju više nego zadovoljavajuće templejte u kojima možete kreirati CV kojeg se nećete stideti ni pred jednim poslodavcem. Kada se tome doda da je CV moguće izraditi na više od 20 jezika, među kojima bi se uskoro mogao naći i srpski, ova alatka deluje vrlo privlačno.

P.K.

.
Proašli smo aplikaciju zbog koje ćete početi da kuvate.
.
Ako vam reči ne govore sve, tu je aplikacija koja će vam objasniti šta neki postupak znači, na neverbalnom nivou. 
.
Postoji veb aplikacija koja može da vas natera da pišete bez pauze, u nekom definisanom vremenskom periodu. Ako odaberete vremenski…
Program
Kalendar događaja
Maj 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?