.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Tehnologija

Yahoo uveo Yahoo Together

09.10.2018.

Yahoo Messenger je zvanično ugašen u julu ove godine, ali ovo nije sprečilo kompaniju da objavi novu messenger aplikaciju za grupne razgovore, pod nazivom Yahoo Together.

.

Kao što je već pomenuto, u pitanju je aplikacija za grupne razgovore koja se fokusira na mogućnost korisnika da zajedno učestvuju u razgovorima, za razliku od aplikacija kao što je WhatsApp koji omogućava ili privatne razgovore ili grupne chatove.

Kako prenosi Benchmark, u najvećem delu Yahoo Together će funkcionisati kao standardna aplikacija za razgovore i imaće funkcije kao što je deljenje fajlova i mogućnost pretrage chat-a. Tu su i druge funkcije, poput Smart Reminders i reakcija na poruke, ali u najvećem delu Yahoo Together ne deluje ništa drugačije od konkurentskih rešenja.

Yahoo Together je besplatna aplikacija, a ukoliko želite da je isprobate možete je pronaći u iOS App i Google Play prodavnicama.

.
Kad god kopamo po sadržajima na internetu za koje ne želimo da ih neko drugi vidi - iskoristimo najkorisniju opciju na svetu - Clear…
.
Taman kad ste pomislili da možete da budete influenseri na YouTube-u, ova platforma počela je da gasi pojedine profile.
.
S obzirom na činjenicu da Netflix često testira nove ideje, nedavno su osmislili novi eksperiment. On podrazumeva pop up koji pretplatnicima…
Program
Kalendar događaja
Decembar 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
      
Anketa

Da li vas hvata potrošačka groznica  pred praznike?